Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Chytří traséři doprovázeli i na KPŽ Drásal

Publikováno | Sdílet:

Chytří traséři doprovázeli i na KPŽ Drásal

Chytří trséři doprovázeli, radili a povzbuzovali také na tradičním KPŽ Bikemaratonu Drásal České spořitelny, který se konal v sobotu 1.7. 2017.

Na startu byli připraveni opět tři traséři. První dva strartovali na trase B (54km). Ja jako trasér číslo 3 jsem startoval na kratší trati C o délce 31km. Hned po startu jsem se zařadil do druhé poloviny startovního pole, tak abych dojel jednu hodinu za vítězem závodu. Několik kilometrů po startu se začalo stoupat na první kopec. Zde jsem radil, jak si správně rozvrhnout tempo a jakou volit stopu rozbitým terénem.

Po sjezdu následovala rovinatější část trasy a zde jsem stihl rozdat rady ohledně správného posedu na kole, který je nezbytný pro dobrou techniku šlapání. Na posledním kopci jsem zpozoroval mladou závodnici po pádu. Pomohl jsem ji spravit kolo a bezpečně dovézt za tatínkem. Z mého pohledu velmi pěkná trať doplněná rychlými i technickým sjezdy a výjezdy.

Kdo je tedy Chytrý trasér?

Chytrý trasér vás dovede k vašemu vysněnému cíli! Vyzkoušejte vodiče, který pomůže splnit váš sen!
Následujte jednoho ze tří našich trasérů (vodičů). Výrazně oblečení jezdci a tempaři vám na trase závodu metodicky a technicky pomohou zvolit správné tempo ve třech výkonnostních stupních.
Cílem tohoto projektu je naučit účastníky odhadnout správné tempo během celého závodu a poradit, jak řadit, jíst, pít a jak volit optimální stopu jízdy.

Užijte si svůj závod naplno a předejděte nepřiměřenému vyčerpání. Jsme tu pro vás zdarma i na Karlštejně, těšíme se na viděnou! Nezapomeňte i na přípravu svého organismu pod vedením trenérů. Začínáme vždy v 10 hodin u stánku Alltraining.cz.

Držte se trasérů podle svého vytyčeného cíle:

Chytrý trasér 1 trasa B 45–60 min. za vítězem
Chytrý trasér 2 trasa B 90–120 min. za vítězem
Chytrý trasér 3 trasa C 45–60 min. za vítězem

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT