Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Chytří traséři pomáhali s prvními starty

Publikováno | Sdílet:

Chytří traséři pomáhali s prvními starty

Služby tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz začínají na závodech Kolo pro život ještě před startovním výstřelem. Využijte je i vy!

Vždy v 10:00 zahřejeme tělo společným protažením a rozcvičením a následně společným rozjetím, které startujeme 10:30. Sraz je vždy před stánkem Alltraining.cz v zázemí jednotlivých závodů. Všechny tyto služby jsou zcela zdarma. Tak se nebojte a přijďte.

Na KPŽ na Orlíku měli Chytří traséři plné ruce (nohy) práce. Na trase B radili hned dva. Pomáhali s volbou tempa a především správným průjezdem náročným terénem všem zájemcům. Chytrý trasér 1 udával tempo závodníkům, kteří měli v plánu dojet 45-60 minut po vítězi závodu. Chytrý trasér 2 dodržel dojezd 90-120 minut za vítězem. Ani na trati C nechyběl Chytrý trasér s číslem 3, který vždy rozvrhne tempo tak, abyste byli v cíli 45-60 minut za vítězem.

 Traséři nepomáhají jen stálým účastníkům závodů, ale také úplným nováčkům, kteří jedou svůj první závod. Michal, který dostal startovné jako dárek k narozeninám si nevěděl rady, jak se orientovat v závodě, proto využil chytrých rad traséra č.2. Ten mu pomohl nejen s volbou tempa, ale také mu poradil, ve které fázi závodu je vhodné se najíst a napít a jak potlačit nastupující křeče. Ale lepší bude, když se Michal o svoje pocity podělí sám. „O službách chytrého trasera jsem se dozvěděl na stránkách alltraining.cz, když jsem hledal co nejvíce informací jak se připravit na požadavky závodu, proto jsem neváhal ani minutu a hned jsem se rozhodnul, že do toho půjdu. S traserem jsem se seznámil už před samotným závodem ve stánku alltraining. Traser mi okamžitě naordinoval předzávodní rozcvičku s rozjetím v režii zkušených trenérů. Po rozjetí ze mě opadla startovní nervozita ze závodu a pomalu jsem se začal těšit start. Jelikož jsem jel první závod tak jsem dostal místo na samém konci startovního pole. Traséra jsem však dobře rozpoznal podle oranžové reflexní přilby a následovně mi pomohl se pomalu posouvat startovním polem vpřed a další průběh závodu byl přesně takový, jak jsem si přečetl na internetu. Závod jsem přežil bez krize a v cíli jsem však pocítil, že jsem do toho dal všechno.“ My jenom dodáme, že služeb trasera můžete využít na každém závodě KPŽ, takže se na nás můžete těšit 17.6. ve Vrchlabí.

Kdo je tedy Chytrý trasér?

Chytrý trasér vás dovede k vašemu vysněnému cíli! Vyzkoušejte vodiče, který pomůže splnit váš sen!
Následujte jednoho ze tří našich trasérů (vodičů). Výrazně oblečení jezdci a tempaři vám na trase závodu metodicky a technicky pomohou zvolit správné tempo ve třech výkonnostních stupních.
Cílem tohoto projektu je naučit účastníky odhadnout správné tempo během celého závodu a poradit, jak řadit, jíst, pít a jak volit optimální stopu jízdy.

Užijte si svůj závod naplno a předejděte nepřiměřenému vyčerpání. Jsme tu pro vás zdarma a ve Vrchlabí se těšíme na viděnou! Nezapomeňte i na přípravu svého organismu pod vedením trenérů. Začínáme vždy v 10 hodin u stánku Alltraining.cz.

Držte se trasérů podle svého vytyčeného cíle:

Chytrý trasér 1 trasa B 45–60 min. za vítězem
Chytrý trasér 2 trasa B 90–120 min. za vítězem
Chytrý trasér 3 trasa C 45–60 min. za vítězem

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT