Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Chytří Traséři pomohli, poradili a správně rozjeli tempo závodu v Brdech!

Publikováno | Sdílet:

Chytří Traséři pomohli, poradili a správně rozjeli tempo závodu v Brdech!

Alltraining.cz výrazně promluvil do programu prvního závodu Kola pro život v Brdech. Oranžový stánek je na závodech nejlepšího seriálu v ČR známou stálicí. Hlavní trenér Vojtěch Beran neusíná na vavřínech a vedle ostatních známých funkcí firmy v zázemí závodů, vymyslel nový ambiciózní projekt zvaný Chytrý Trasér.

O co se jedná, jste byli informování již v předchozích článcích a premiéra se vydařila na jedničku! 
 
První věcí, která napovídala o budoucím úspěchu akce, bylo samotné obsazení jednotlivých pozic trasérů. První trasér rozjel tempo na jednu hodinu za vítězem hlavního závodu, druhý jeden a půl hodiny a třetí pomohl na trase C závodníkům, kteří jeli 4 minuty za vítězem.  
 
Každý z trasérů odstartoval z příslušné kóje odpovídající pořadí, na které jel. Kdo neměl tu šanci se s trasérem na trati potkat, jeho funkce spočívala především v rádcovství, jak volit správnou stopu, kdy je dobré se najíst, nebo dokonce lehká korekce zvoleného převodu. Největší výhodou jízdy s trasérem, byla plynulá jízda, jež směřovala k jedinému. A to ke správnému zvolení tempa v úvodu závodu tak, aby se tempo cíleně stupňovalo a nedošlo k úplnému vyčerpání ještě několik kilometrů před cílem. 
 
Všichni, kdo si jízdu s trasérem vyzkoušeli, pochopili, že není výhodné snažit se sjet uniklou skupinku v několika málo sekundách sám, ale lepší je vždy využít síly skupiny a dotáhnout se dopředu postupně, což stojí daleko méně sil, potřebných především v závěru náročného závodu.
  
A co vylosovaný Super Biker, který si užil svůj VIP den s profesionální podporou tréninkového centra Alltraining.cz?
 
Šťastným vyvoleným byl prvně v letošní sezóně Petr Jelínek.  Možnost stát se na jeden den profesionálem a okusit plnou podporu týmu se mu velmi zamlouvala a užíval ji plnými doušky. Od výživy, až po probrání taktiky pod vedením trenéra Martina Řeháka, vyrazil s pulzmetrem Garmin na trať. Pro první závod v Brdech si dal Petr cíl dojet, co nejlépe, a tak plně hltal každou radu od trenéra. Protože neměl Petr dostatek zkušeností, využil i správně rozjeté tempo od Chytrého Traséra, který i v průběhu trasy poradil, jak správně jet a kdy doplnit energii. Na konci závodního dne si okusil i chvíli slávy na stupních vítězů, kde mu byly předány věcné ceny od firmy Garmin, Nutrend a hlavní cena v podobě měsíce tréninku zdarma, na který se Petr už teď velmi těší.
 
 
Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším vynikajícím výsledkům, a chtěli byste závodit na závodě seriálu Kolo pro život jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se už nyní na Alltraining.cz.
 
Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE! 
 
 
Pro závod 16. 5. 2015  Mladá Boleslav Tour ŠKODA AUTO budou vylosováni Super bikeři 13. 5. 2015.
Vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.
 
 
Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.
 
Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.
 
 
 
Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT