Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Chytří traséři provedli závodníky legendárním závodem a Super Biker si užil skvělý den

Publikováno | Sdílet:

Chytří traséři provedli závodníky legendárním závodem a Super Biker si užil skvělý den

Jsou závody všem známé, pak jsou závody méně známé, ale vedle nich trčí jak hora několik závodů, jež patří mezi naprosté legendy českého mountain bikingu. Jednu z legend je i Manitou Železné hory startující v Chrudimi. A naši Chytří traséři a SuperBiker od tréninkového centra Alltraining.cz u takové události rozhodně nemohli chybět.

Co vlastně dělá legendu legendou. Někdy je extrémní délka, někdy obrovské převýšení a někdy jen zajímavé prostředí závodu. V Chrudimi je tak trochu od každého. Navíc celou atmosféru umocňuje ještě fakt, že zhruba 300 metrů po startu se více jak tisíc závodníků pustí střemhlav ze schodů. Pro někoho zábava, pro někoho strachový moment. Ale i zde můžeme pomoc. Služby tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz jsou v rámci seriálu Kolo pro život všem dostupné a každý kdo si neví rady s přípravou na závod, tak může využít profesionální zázemí. A když si nevíte rady právě s touto technickou záludností, zkušený trenér a organizátor MTB školy techniky Vojta Beran vám rád pomůže. A tak tomu bylo právě v Chrudimi.

Trenér Vojta se u stánku Alltraining.cz nejprve postaral o metodicky vedenou rozcvičku, a potom s několika desítkami závodníků, kteří si přišli pro radu, vyrazil vstříc technické pasáži. Zde přiložili ruku k dílu i Chytří traséři a pomohli všem, kteří se schodů nejprve báli. Po závodě pak hned několik závodníků přišlo poděkovat za skvělé služby, které Vojta a jeho tým poskytuje. Proto ani vy neváhejte využít skvělého týmu u oranžového stánku Alltraining.cz

SuperBiker chtěl vyzkoušet atmosféru profesionálního zázemí

SuperBiker Zbyněk ihned po zvednutí telefonu projevil nadšení ze své výhry, ale když se u stánku tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz objevil již 20 minut před termínem, bylo jasné, že se opravdu těší. Nejvíce se těšil na odborné rady, jak ze svého výkonu vytěžit maximu. Proto bedlivě poslouchal výklad zkušených trenérů z Alltraining.cz. Ti ho nejdříve seznámili se sportovní výživou od firmy Nutrend, představili mu tréninkového pomocníka profíků Garmin Edge 520 a pak mu vytvořili vhodnou taktiku pro jeho závodní výkon. V rámci metodicky vedeného rozjetí mu zkušený trenér Vojtěch Beran ukázal nejzákeřnější místo na trati a vysvětlil mu nejvhodnější stopu.

Zbyněk jakožto SuperBiker byl vyhlášen na velkém podiu téměř jako vítěz. Do cíle se totiž dostavil jen krátký moment před vypuknutím ceremoniálu. Ze svého výkonu měl radost a trenér Vojtěch Beran měl radost, že mu k jeho spokojenosti pomohl. Zbyněk si navíc na podiu počínal jako ostřílený šampion, když svižně odpovídal na otázky komentátora Michala Berky. Ihned po vyhlášení se společně domluvili na zahájení tréninkového vedení, které bylo Zbyňkovou hlavní cenou. A my se již nyní těšíme na jeho další výkony.

PRO ZÁVOD 3.9. 2016 Plzeňská 50 BUDOU SUPER BIKEŘI LOSOVÁNI 2.9. 2016.Vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT