Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Chytří traséři radili i na KPŽ ve Vrchlabí

Publikováno | Sdílet:

Chytří traséři radili i na KPŽ ve Vrchlabí

Dne 17. 6. se konal závod KPŽ Vrchlabí - Špindl Tour ŠKODA AUTO, kde nechyběli Chytří traséři od Alltraning.cz aby ukazovali spránou stopu, podporovali, radili a byli nápomocni pro účastníky závodu.

Chytrý trasér číslo 1 hodnotí trať a své pocity následovně:  "Společně se všemi účastníky jsem absolvoval nelehkou trať s označením B, tedy 50 kilometrů těžkého terénu s převýšením okolo 1800 metrů.

Mým cílem bylo dojet 45-60 minut za vítězem. V den závodu počasí nebylo příliš přející, ale přesto si každý vychutnal velmi krásné prostředí Krkonoš se spoustou výhledů na krajinu zdejších hor. Pořadatelé připravili velmi různorodou cestu, vedoucí od strmých výjezdů až po technické sjezdy, takže každý si zde přišel na své. Já osobně jsem byl velmi potěšen, když si v těchto pasážích závodníci vzali mé rady k srdci a mohl jsem tak sledovat jejich průběžné zlepšování. Pro Chytrého traséra je to největší odměna, stejně tak jako poděkování v cíli."

Kdo je tedy Chytrý trasér?

Chytrý trasér vás dovede k vašemu vysněnému cíli! Vyzkoušejte vodiče, který pomůže splnit váš sen!
Následujte jednoho ze tří našich trasérů (vodičů). Výrazně oblečení jezdci a tempaři vám na trase závodu metodicky a technicky pomohou zvolit správné tempo ve třech výkonnostních stupních.
Cílem tohoto projektu je naučit účastníky odhadnout správné tempo během celého závodu a poradit, jak řadit, jíst, pít a jak volit optimální stopu jízdy.

Užijte si svůj závod naplno a předejděte nepřiměřenému vyčerpání. Jsme tu pro vás zdarma a na Orlíku se těšíme na viděnou! Nezapomeňte i na přípravu svého organismu pod vedením trenérů. Začínáme vždy v 10 hodin u stánku Alltraining.cz.

Držte se trasérů podle svého vytyčeného cíle:

Chytrý trasér 1 trasa B 45–60 min. za vítězem
Chytrý trasér 2 trasa B 90–120 min. za vítězem
Chytrý trasér 3 trasa C 45–60 min. za vítězem

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT