Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Chytří traséři řádili na KPŽ v Letech u Prahy

Publikováno | Sdílet:

Chytří traséři řádili na KPŽ v Letech u Prahy

Uplynulou sobotu 21. července se jel další díl seriálu Kolo pro život a projekty Alltraining.cz u toho nemohli chybět. Závod se přesunul kvůli dopravním komplikacím do nedaleké vesnice Lety u Prahy. Trasa byla pro většinu účastníků neznámá a tak měli Chytří traséři spousty práce a rozdávaly rady, jak se jen dalo. Již od startu dětských kategorií bylo jasné, že počasí bude tím největším nepřítelem všech závodníků, velmi vysoké teploty a sluneční paprsky si vybíraly svoji daň.

Chytří traséři se vydali na trasy C a B. Obě dvě trasy vedly po stejném okruhu přičemž závodníci trasy B absolvovali dva okruhy. Trasér číslo 1 Ferry (odstup 1 hodiny na vítěze), který je velmi zkušeným cyklistou hodnotí své vystoupení následovně: „ Již od startu bylo vidět, že jsou všichni hladoví po úspěchu, protože vyrazili velmi rychle a v prvním kopci, kde jsem jel konstantní tempo jsem jich mnoho zpátky předjel. Dalším velmi důležitým faktorem kterého jsem si během závodu všiml byl pouze jeden bidon a absence energie (tyčinky, gely..), kterou  je v takovém počasí doplňovat o to více. Poslední věcí, kterou bych chtěl zmínit je, že jsem potkal mnoho pádů a většina z nich byla na kluzkém povrchu. V tomto případě se jedná o přefouknutí gum, které ztrácí přilnavost. Nebojte se nás Chytré traséry oslovit velmi rádi Vám poradíme.“

VYZKOUŠEJ I TY DEN PROFESIONÁLA A STAŇ SE SUPERBIKEREM A POZNEJ, JAKÉ TO JE, VÍCE INFORMACÍ A PŘIHLÁŠKY ZDE.  NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO ZÁVOD 4. 8. 2018 V RÁMCI SERIÁLU KOLA PRO ŽIVOT NA ZADOVĚ - CHURÁŇOV.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus, jak nastavit správný posed, poradit s tréninkem a dalších mnoho věcí týkající se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

!!!ZAČÍNÁME V 10:00 U NAŠEHO STÁNKU V PROSTRANSTVÍ CÍLE!!!

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

Alltraining.cz

 

 

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT