Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Chytří traséři radili v ráji bikingu na KPŽ v NMNM

Publikováno | Sdílet:

Chytří traséři radili v ráji bikingu na KPŽ v NMNM

Nové Město na Moravě je jedním z nejznámějších míst v Čechách a to, především díky závodům horských kol. Tento víkend se zde konal další díl prestižního seriálu Kolo pro život a projekt tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz Chytrý trasér zde nemohl chybět!

Chytří traséři jsou rádci na trati a především udávají tempo cca 1 hodinu odstupu na vítěze. Tentokrát vyrazili na trasy B a C. Zaměříme se na trasu C, kde si odbyl premiéru celoživotní sportovec a cyklista Martin. Před startem měl nachystaný cyklopočítač Garmin, kde měl nahraného virtuálního partnera, aby do cíle dorazil v rozestupu cca 1 hodiny na vítěze.

Již podle profilu byla známo, že trasa závodu nebude procházkou růžovým sadem a hned od prvního vjezdu do terénu se to začalo projevovat. Hodnocení závodu dle Martina: „Překvapila mě již na startu vysoká úroveň závodu a zázemí. Všechno perfektně organizované a pěkně značená trasa. Abych se vrátil k samotnému závodu, největší chybou většiny závodníků bylo přecenění sil, které pak chyběly v závěru. Dalším velkým problémem byly přehuštěné pneumatiky a tím vznikalo velké množství defektů. Snažil jsem se radit ohledně optimální stopy v terénu, protože na trati bylo velké množství volných kamenů a zde je volba správné stopy velmi důležitým aspektem. Na závěr bych chtěl říct, že jsem byl z této trati nadšený a věřím, že jsem nebyl sám.“

Využijte služeb našich trasérů na dalším závodě Kolo pro život v Chrudimi, více informací o službě naleznete zde: Kdo je Chytrý trasér

VYZKOUŠEJTE I VY DEN OPEČOVÁVANÉHO PROFESIONÁLA A STAŇTE SE SUPERBIKEREM! PŘIHLÁŠKY NAJDETE ZDE.  

NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO ZÁVOD 17. 8. 2019 V RÁMCI SERIÁLU KOLA PRO ŽIVOT V CHRUDIMI.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, stavte se v stánku Alltraining.cz při kterémkoliv závodě Kolo pro život. Poradí vám, jak správně zatížit organismus, jak nastavit správný posed, s tréninkem a dalších mnoho věcí týkající se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

ZAČÍNÁ SE V 9:00 U STÁNKU ALLTRAINING V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT