Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Chytří traséři udávali tempo na Chrudimském Manitůčku

Publikováno | Sdílet:

Chytří traséři udávali tempo na Chrudimském Manitůčku

Závodní sezona dospěla již do své druhé poloviny a jeden z významných partnerů Kola pro život Alltraining.cz, který s tímto seriálem spolupracuje více jak 10 let nechyběl s svými projekty ani na Manitůčku ve východních Čechách v Chrudimi.

Chytří traséři

V roli rádců na trati se představili Chytří traséři, kteří se jíž tradičně představili na trasách B a C. Na kratší trase C se po delší odmlce představil již známý borec v této roli Adam Ptáčník, který má za sebou velmi bohatou sportovní kariéru a po skončení s vrcholovou cyklistou se vrhl do spolupráce s Alltrainingem nejen v roli Chytrého traséra. Pokud by Vás zajímalo něco z trenérského hlediska nebo s nastavením kola nebojte se Adama oslovit nebo stavit na stánku Alltraining.cz, rád Vám se vším poradí.

Nyní zpět k závodům. Svůj trasérský výstup na trase C Adam hodnotí takto: „Do Chrudimi jezdím velmi rád, protože jsem se narodil v nedalekých Pardubicích a zdejší tratě jsou mi známé. Tento závod hodnotím jako jeden z nejtěžších v seriálu, a i když to zde znám, každý rok mě něco překvapí. Tento rok jsem zvolil svižnější tempo, tak abych dorazil do cíle půl hodiny za vítězem. Na trati byla velká část po otevřených asfaltových silnicích a zde jsem snažil udávat rovnoměrné tempo tak, aby vydrželi závodníci se silami po celou dobu závodu. Mnoho rad jsem rozdal a zařazení optimálního převodu a tím největším problémem byla jízda v háku (jízda v závětří). V závěru jsem rozdal několik carbonexových tablet od Nutrendu aby závodníci dokončili závod alespoň v nějakém solidním tempu. Doplňování energie je jednou z nejdůležitějších věcí, tak na to nezapomínejte.“

Využijte služeb našich trasérů na dalším závodě Kolo pro život v Chrudimi, více informací o službě naleznete zde: Kdo je Chytrý trasér

VYZKOUŠEJTE I VY DEN OPEČOVÁVANÉHO PROFESIONÁLA A STAŇTE SE SUPERBIKEREM! PŘIHLÁŠKY NAJDETE ZDE.  

NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO ZÁVOD 31. 8. 2019 V RÁMCI SERIÁLU KOLA PRO ŽIVOT V PLZNI.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, stavte se v stánku Alltraining.cz při kterémkoliv závodě Kolo pro život. Poradí vám, jak správně zatížit organismus, jak nastavit správný posed, s tréninkem a dalších mnoho věcí týkající se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

ZAČÍNÁ SE V 9:00 U STÁNKU ALLTRAINING V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

 

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT