Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Díky přípravě s Alltraining.cz, jsem zjistil, v čem všem mám rezervy!

Publikováno | Sdílet:

Díky přípravě s Alltraining.cz, jsem zjistil, v čem všem mám rezervy!

Druhý díl Kola pro život zavítal do automobilového města. Škodovka je zde na každém rohu a jako symbol nechyběla ani při rozjetí očekávaného hlavního závodu na 56 km. Na jeho start se postavil i Super Biker Milan Laga, který se zaregistroval u nás na stránkách a vyhrál den profesionální péče v den závodu.

Užil si kompletní profesionální péče o závodníka po celý den. Hned ráno přišel ke stánku Alltraining.cz, aby se dozvěděl harmonogram celého dne. Super Biker Milan přišel ráno s obavami, „že mu to dnes nepojede“, ale zkušený trenér Vojta Milana namotivoval a vysvětlil, co bude potřeba pro dobré zvládnutí závodu. Milan se do toho pustil s vervou a nelitoval!



Po přípravě kola se s trenérem věnovali předstartovní poradě. Připravil pro něj taktiku na celý závod včetně dobrých rad ohledně dávkování suplementů, které Milan dostal od Nutrendu jako dárek. Poté následovalo pořádné protažení, aby ochránil všechny svalové partie před přetížením. Nechyběla ani předstartovní masáž od masérky a hned potom nasedl na kolo a jel se rozjet před startem závodu.



Rozjetí s trenérem slouží nejen jako zahřátí celého těla a přípravu před výkonem. Tenér  neopomenul „mazácky“ projet klíčová místa startu a cíle. Znalost trati se vždy vyplácí a bikera pak nepřekvapí nástrahy po startu, ani „smyčka navíc“ v prostoru cíle. Po rozjetí s několika intervaly přijel Super Biker Milan doplnit iontový nápoj do zázemí Alltraining.cz a okomentoval to slovy: „ To jsem ještě nezažil, už mám jeden závod za sebou“.



Poté už se jen soustředil na start svého závodu. Po celou dobu mohl kontrolovat zatížení s pulzmetrem Garmin.   Hlavního závodu se zúčastnilo přes sedm set bikerů. Slavnostní start obstaral škodovácký závodní speciál a po asfaltovém úvodu pak na bikery čekal poměrně rychlý, avšak zablácený terén. Technicky si s tím ale Milan poradil výborně a dorazil na počátku třetí stovky celkového pořadí. Krátce po projetí cílem rozdával úsměvy se slovy: „Jelo to výborně, jsem spokojený! To rozjetí mi asi hodně pomohlo, nikdy by mě nenapadlo, že správné rozjetí má takovou váhu!“



Další novinkou bylo vyjetí po závodě. Vyjetí napomůže rychlejšímu odstranění laktátu po výkonu a nastartuje regenerační procesy. Nemohli jsme opomenout ani společný strečink, který je po takovém zápřahu nezbytný. Poté následovalo podrobné zhodnocení s trenérem a odpolední pohoda v zázemí Alltraing.cz.



Na závěr si Milan vychutnal slavnostního vyhlášení a zakončil tak Super Bikerský den s profesionální péčí a nezapomenutelnými závodními zážitky.



Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším vynikajícím výsledkům a chcete závodit na závodě seriálu Kolo pro život – Kouty MTB maraton České spořitelny jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.
 
  Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!
 
Pro závod  24. 5. v Úpici již Super Bikery vylosované máme, ale pro Kouty MTB maraton České spořitelny budou vylosováni Super Bikeři 28. 5. 2014.
 Všichni vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.




Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.
 
Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT