Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Dnes mně konečně netuhly nohy! Tréninkové centrum Alltraining.cz pomůže každému!

Publikováno | Sdílet:

Dnes mně konečně netuhly nohy! Tréninkové centrum Alltraining.cz pomůže každému!

Náročná, ale krásná, rychlá a technicky náročná trať, která nebyla celá podmáčená jako na předchozích závodech. To byly rysy posledního závodu v Koutech seriálu Kolo Pro život. Všechny závodníky prověřila řádně po technické a fyzické stránce. Stejně jako tomu bylo na předchozích závodech, tak ani teď nechyběl vyvolený Super Biker, který si po celý den užíval VIP servis od tréninkového centra Alltraining.cz, které pomůže každému cyklistovi.

Na start sobotního závodu se postavilo mnoho bikerů. Kteří se vrhli závodu s cílem podat maximální výkon a výsledek. Na opravdu náročné trati nechyběla ani naše Super Bikerka Martina Šmýdová, která jako nadšená bikerka se chystala na svůj třetí závod v životě. Měla odvahu a vydala se i na jeden z nejtěžších v seriálu.

V deset hodin vše začalo u stánku Alltraining.cz. Se zkušeným trenérem Vojtou Beranem, který pomáhá s tréninkem řadě vrcholových cyklistů, čekala na rady i Martina připravena s dobrou náladou a chutí se poprat o pěkný výsledek a fyzický zážitek. Slunečné, ale chladné počasí žádalo pořádnou dávku odvahy a hlavně i pečlivou předstartovní přípravu.

Rozcvička, předstartovní masáž, rozjetí, příprava sporttesteru Garmin a konzultace správného stravování a doplňování energie při výkonu v závodě od firmy Nutrend, to všechno se nesmí podcenit. Proto již od ranních hodin zahájila Martina přípravu pod taktovkou trenéra Vojtěcha Berana a jeho týmu.

Rozjetí a zahřátí organismu v chladnějším počasí by se nemělo brát na lehkou váhu a je jedním ze základních pilířů budoucího úspěšného startu. Martina, tak absolvovala rozjetí s i intervalem o kterém říkala, že díky němu se jí jelo hned od startu líp a zázračně jí ani netuhly nohy.

Závod byl pro klimatické podmínky velmi náročný a těžký. Ani počasí nebylo úplně nakloněné cyklistice kvůli nízké teplotě, a tak se mnozí vydali na trati ze všech sil. Ani u Martiny tomu nebylo jinak. Hned v cíli plná dojmů říkala, jak ji pomohlo rozjetí s předstartovní masáží a rady jak si rozplánovat tempo do těžkého kopce zrovna tak i osvětlení techniky pro sjezdy, které díky radám Vojty Berana zvládla zcela bez problému.

Po krátkém vyjetí, probrala výkon s trenérem Vojtěchem Beranem a objasnili si všechny uplynulé nově naučené poznatky. „Všechny rady velmi pomohly celému dnešnímu výkonu a i přesto, že byla zima, jsem si užila závod naplno, netuhly mi nohy a podařilo se mi ze sebe vydat maximum energie.

Naučila jsem se i správně vždy doplnit ztráty a využít správné suplementem od firmy Nutrend. Nejvíce mi pomohl Carbosnack a Carbonex. Hned jak jsem jej do sebe hodila a rozkousala zázračnou tabletku, jelo to jako o závod.“ Dodala Martina v cíli těžkého závodu.



Celý den byl zakončen vyhlášením na stupních vítězů. Naše Super Bikerka, na nich stála právem. Nejen za to jak se dokázala poprat s nejednoduchou, počasím technicky připravenou, tratí, ale zejména za to, že ukázala sama sobě, že na to má a může zdolat těžkou a náročnou trať.

Odměnou ji byl nejen dárkový balíček s produkty od firem Nutrend a Garmin, ale také spousta rad k nezaplacení, které získala od trenéra Vojty Berana a celého kolektivu tréninkového centra Alltraining.cz, které vzalo Martinu jako za vlastní.

V závěru dne Martina dodala, že už se těší na další spolupráci s tréninkovým centrem Alltraining.cz a na systematický trénink, který ji posune dál a naučí se správně a efektivně trénovat pod vedením odborníků.

Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším vynikajícím výsledkům a chcete závodit na závodě seriálu Kolo pro život na Orlík Tour Kooperativy jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

  Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod  6. 6. v Koutech již Super Bikery vylosované máme, ale pro Ještěd Tour Kooperativy budou vylosováni Super Bikeři 13. 6. 2014.

 Všichni vylosovaní budou telefonicky kontaktováni. 

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT