Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Dobré rady od Alltraining.cz mi pomohly zdolat všechny nástrahy trati!

Publikováno | Sdílet:

Dobré rady od Alltraining.cz mi pomohly zdolat všechny nástrahy trati!

Tak, jako tomu je na každém závodě Kola pro život, i v Jestřabích horách byl z řad bikerů vylosován jeden šťastlivec, který měl to štěstí a mohl si užít závod jako pravý profesionál s kompletním zajištěním. Dlouhou trať 58km si jako Super Biker mohl užít David Kačírek, který měl štěstí načerpat chytré rady na velmi náročnou trať sobotního závodu.

Prosluněné, poměrně teplé sobotní ráno naznačovalo ideální podmínky pro závod, ale úplně tomu tak nebylo. V noci z pátku na sobotu velice silně pršelo a bylo jasné, že trať závodu bude velmi podmáčená a prověří nejen fyzickou kondici všech startujících, ale také jejich techniku.

Správná příprava před závodem byla tudíž nutností. A tak zejména kvůli velmi rozbahněné trati neponechal Super Biker  David nic náhodě a pilně se již od rána pod vedením trenéra připravoval na závod svůj závod cytře pod taktovkou zkušeného trenéra Vojtěcha Berana a celého teamu tréninkového centra Alltraining.cz.

David se dozvěděl nezbytné rady jak při závodě volit tempo a kontrolovat si tepovou frekvenci pomocí sporttesteru Garmin Edge 500, doplnění energie díky sportovní výživě od firmy Nutrend a nakonec i převody při zátěži tak, jako by závodili o příčky nejvyšší.



Vše začačalo již tři hodiny před startem rozcvičkou, kde David protáhl svaly a předešel jejich možnému poškození, předstartovní masáž, která pomohla k rozproudění a ošetření namáhaných dolních končetin. Po protažení a předstartovní masáží, která výborně připravila jezdce na budoucí zátěž, se David spolu se všemi členy teamu Alltraining.cz a ostatními závodníky vydali na společné rozjetí, kde všichni plně rozproudili svůj organismus na výkon.



Neopomnělo se projetí cíle, nájezdu do terénu a prvního kopce. Všichni tak byli seznámeni s nástrahy prvních a posledních kilometrů závodu a s chutí se po krátkém občerstvení a doplnění tekutin u našeho stánku mohli se vydat na start.

Trenér Vojta Beran ještě rozdal poslední rady do závodu a nezbývalo nic jiného, než se postavit na start. Na Davida čekal nelehký úkol, poprat se s velice krásnou, ale náročnou bahnitou tratí. Aby toho mokra a bahna nebylo málo, tak se prohnala bouřka, která trať ještě více ztížila.

Po dojezdu na Davida čekalo zhodnocení závodu s Vojtou Beranem ve stánku tréninkového centra Alltraining.cz. Super Bikerovi patří velká gratulace za úspěšné zvládnutí závodu a obsazení 77. příčky ve své kategorii. Na konci úspěšného dne byl David vyhlášen na stupních vítězů a jako odměnu za svůj výkon obdržel tašku plnou cen od firmy Garmin a pro lepší regeneraci po závodě Regener od Nutrendu a měsíc tréninku na zkoušku, na který se již teď dle svých slov těší.



„ S Alltraining.cz to bylo super, děkuji za krásný den a rady do závodu. Dělal jsem spousty chyb a teď vím, kde. Za to Vojtovi a jeho teamu děkuji a tuto ochutnávku přípravy na závod doporučuji každému bikerovi, který se chce posunout kupředu. Už teď se těším na sestavený trénink, který dá mému ježdění nový rozměr a protože mám málo času, věřím, že Vojta sestaví efektivní program, který mě fyzicky nakopne.“ Dodává při rozloučení unavený, ale nadšený David.

Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším vynikajícím výsledkům a chcete závodit na závodě seriálu Kolo pro život – Kouty MTB maraton České spořitelny jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

  Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod  31. 5. v Koutech již Super Bikery vylosované máme, ale pro Orlík Tour Kooperativy budou vylosováni Super Bikeři 4. 6. 2014.

 Všichni vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

 

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.

 

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

KOMPLETNÍ FOTOREPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT