Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Drsný, ale krásný závod nejen pro Super Bikery!

Publikováno | Sdílet:

Drsný, ale krásný závod nejen pro Super Bikery!

Při závodě v Koutech nad Desnou se usmálo štěstí na další dva vylosované šťastlivce. Super Bikeri sobotního závodu byli David Šperling a Hana Falcová, kteří prožili, VIP den pod trenérským vedením Alltraining.cz. Těšili se na rady a vychytávky trenérů, které jim usnadnili pohyb při závodě, který byl jak počasím, tak profilem trati hodně těžký.

Ke stánku se oba dostavili s úsměvem na tváři a dobrou náladou. Bylo vidět, že si dnešní den chtějí užít a nenechat se zastrašit slunečným dnem ani kreativitou stavitele trati.

Po přivítání a seznámení s náplní dne, začali Super bikeři s přípravou na závod. Rozcvička, jak už bývá zvykem, byla společná i se zkušenými závodníky a všemi nadšenými cyklisty. Následovala aktivační masáž svalů. Od trenéra Vojty Berana dostali rady jak správně dávkovat pití a kdy v závodě sníst gely a tyčinky, které jsou nezbytné k podání 100% výkonu. Na řidítka všichni dostali malého pomocníka v podobě GPS cyklocomputeru Garmin a mohlo se vyrazit na předzávodní rozjetí.

Protože bylo vedro a začátek závodu se jel do 15km kopce, doporučil Vojta kvalitní delší rozjetí, které nevyužila skupina do kopce jak by se mohlo zdát výhodné. Super Bikeři jel rozhřát svoje svaly po rovině, kde pořádně roztočily všichni nohy. Na závěr nechyběl ani interval na hranici ANP. Vše bylo připraveno a mohlo se odstartovat.

Závod byl hodně těžký a naši vyvolení Super bikeři dojeli do cíle hned za první polovinou závodního pole. Hanka byla nadšená a doslova říkala „ Jsem ráda, že to mám za sebou, bylo to drsnýJ“. David dojel těsně za ní a bylo na něm vidět, že je také rád v cíli.

Oba dva se šli vyjet a poté je čekalo vyhodnocení výkonu, kde s trenérem probraly chyby a dotazy z uplynulého těžkého závodu. Vojta řekl, jak si v závodě stáli fyzicky a jak vypadal jejich výkon.

Na závěr oba skočili při vyhlášení na stupně vítězů, které si oba po výborném výsledku zasloužené. Největší radost jim udělala hlavní cena - trénink na měsíc zdarma, kterou oba podle vlastních slov určitě využijí. My jim přejeme jim hodně štěstí v dalším sportovním zápolení a doufáme, že to co za svůj VIP den načerpali, využijí i v dalších startech nejen v letošní cyklistické sezóně.

Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším skvělým výsledkům a chcete závodit na dalším závodě seriálu „Kolo pro život" ve Vrchlabí jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

 

 Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

 

Pro závod  7. 7. V Holešově budou vylosováni Super Bikeři 6. 7. 2012

Všichni vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

 

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život, kde vám poradíme, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod. Začínáme vždy v 10:20 u našeho stánku v prostranství cíle.

KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NÁŠÍ FOTOGALERII

Těší se na Vás Team Super Biker.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT