Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Jak na intenzivní start v Plzni?

Publikováno | Sdílet:

Jak na intenzivní start v Plzni?

Chcete si užít pohodu a dobrý pocit z nového závodu letošní termínovky KPŽ? Vyvarovat se omylů a připravit se na trať závodu jako Super Biker? Rozcvičit se a rozjet před závodem může pod vedením trenérů z tréninkového centra Alltraining.cz každý. V Plzni začínáme s vedeným programem od 10:00 hod. Tak neváhejte a rozcvičte se na závod společně s námi chytře!

Pokud chcete závod Plzeňská 50 České spořitelny absolvovat jako Super Bikeři, přečtěte si, jak prožili svůj VIP den vylosovaní Super Bikeři v Železných horách., ať víte, jaké služby na vás u Alltrainingu.cz čekají.

V Chrudimi se sešla parta Super Bikerů v čistě mužském složení a zvládla těžký a technický závod bez výraznějších potíží. Trať na 65km zvolili Milan Duda nasazený v první padesátce, dále Stanislav, který se po dlouhé době opět vrací do cyklistiky.  Jakub Dub, bývalý hokejista, který se vydal na kratší 35km trať.

Sobota 24. 8. nás přivítala bezchybným slunečným počasím

Super Bikeři se sešli v deset hodin u stánku v dobré náladě. Trenér Vojta Beran rozdal dresy, které si po závodě bikeři odnesli domů jako památku na den strávený coby proficyklisté, zároveň zapůjčil pulsmetr Garmin pro následné vyhodnocení závodu. Závodníci se nejdříve posadili ve stánku Alltrainig.cz a spolu s Vojtou probrali potřebné informace o závodu. Jednalo se hlavně o zvolení tempa na dlouhý závod a také týkající se doplňování potřebných tekutin a energetických zásob. Energii ve formě tyček, gelů a iontového nápoje obdrželi Super Bikeři od značky HIGH5. Poté se cela početná skupina Alltraining.cz spolu s ostatními závodníky pod vedením zkušeného trenéra pořádně protáhli svaly. Následně na bikery čekala pohotovostní masáž, která připravila svaly na následující těžký závod. Následovalo rozjetí, kde Vojta Beran vedl skupinu nejen metodicky ale i technicky.  Zvolil proto při rozjetí i technické části, konkrétně schody. Ty totiž byly i součástí závodu Manitou Železné hory České spořitelny. Na schodech si všichni vedli bez potíží. Po rozjetí zbylo jen nepatrně času na doplnění tekutin a vyrazilo se na start a dlouhý závod.

Jako první do cíle dorazil Jakub, který jel kratší trasu. V cíli byl velice spokojený, protože to byl jeho nejlepší výsledek letošní sezóny. Jakub jako bývalý vrcholový hokejista ocenil metodické vedení přípravy, zejména před začátkem závodu. Poskytnuté informace mu výrazně pomohly pravidelně doplňovat energii, kterou dříve podceňoval.

Milan dorazil do cíle jako další. Pro jeho subtilní postavu byla trať jako ušitá na míru. Bohužel nemohl plně využít svého potenciálu kvůli předchozím zdravotním potížím, i když se po rozjetí cítil lépe a snažil se to v závodě ukázat.

Poslední z aktérů dorazil do cíle Standa. Strávil sice na trase nepatrně delší čas než Jakou a Milan, ale dojel do cíle s úsměvem. Bohužel přišel o vyhlašování na podiu, to mu však náladu nezkazilo. Velice si pochvaloval informace a služby poskytnuté od teamu Alltraining.cz a doufá, že díky nim a další spolupráci se posune ve svém závodění dál.

Jakub a Milan byli oceněni na podiu, dostali od Vojty měsíční trénink zdarma a vyprovodil je potlesk přihlížejících diváků. Standa sice dojel krátce po předání cen, ošizen ale nebyl. Vojta mu je předal poukaz na stánku Alltraining.cz, kde na Super Bikera čekala celá jeho rodina.

Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším vynikajícím výsledkům a chcete závodit na dalším závodě seriálu „Kolo pro život" na Plzeňské padesátce České spořitelny jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

                                                                              
Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod  7. 9. v Plzni na Plzeňské padesátce České spořitelny budou vylosováni Super Bikeři 6. 9. 2013 Všichni vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.


Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.                             

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz


KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT