Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Jak na valtický rychlý start?

Publikováno | Sdílet:

Jak na valtický rychlý start?

Využijte rady trenéru a odstartujte ve Valticích stejně v pohodě jako Super Bikeři při rychlém závodě v Plzni pod vedením tréninkového centra Alltraining.cz. Rádi poradíme, jak se důkladně a správně připravit na závod a vše co k tomu potřebujete. Tentokrát se štěstí usmálo na dva Plzeňáky Petra Bártu a Jindřicha Kuču.

Oba Super Bikeři se ke stánku seběhli ještě před desátou hodinou. Dostali dresy jako dárky, zapůjčené pulzmetry Garmin a informace, co je vše v sobotu čeká.

Ve čtvrt na jedenáct se společně s trenérem  Vojtou Beranem opět sešli u stánku Alltraining.cz. Vše začalo předáváním důležitých informací jak a co dělat před startem závodu, profilu a nástrahy trati.

 Plzeňští rodáci trať dobře znali a přivítali rady zejména ohledně přípravy před závodem, výživě a doplňování tekutin během závodu. Závod byl svojí rychlostí, ale i díky teplému počasí, nesmírně těžký, atak iontového nápoje, tyčky a gely od značky HIGH5 přišly vhod.

Po protažení a předstartovní masáží, která výborně připravila jezdce na budoucí zátěž, se Jindra a Petr spolu se všemi členy teamu Alltraining.cz a ostatními závodníky vydali na společné rozjetí, kde všichni plně rozproudili svůj organismus na výkon.


Neopomnělo se projetí cíle, nájezdu do terénu a prvního kopce. Všichni tak byli seznámeni s nástrahy prvních a posledních kilometrů závodu a s chutí se po krátkém občerstvení a doplnění tekutin u našeho stánku vydali na start.  Vzhledem ke skvělým číslům obou závodníků jsme mohli očekávat velice rychlí dojezd, což se také vyplnilo.

Jindra dojel jako první na skvělém 53. místě, když v cíli bylo znát velké únavy, byl se závodem velice spokojený a dodal, že bez podpory Alltraining.cz by to bylo podstatně horší. Po celou dobu závodu se snažil dodržovat všechny informace, pomohlo mi správné doplňování energie a pitný režim. Dodal Jindra v cíli.

O několik málo minut později, taktéž na výborném 65. místě Petr, který byl taktéž se svým výsledkem spokojen. „Celý závod jsme jeli s Petrem spolu, ale asi poslouchal více než já,“ dodává Jindra s úsměvem. „V závěru mi trošku docházelo a Jindra mi odjel ze skupinky.



Závod jsem si užil na sto procent a to i díky informacím, které jsem od teamu Alltraining.cz před závodem získal. S dnešním dnem jsem spokojen a těším se i na další tréninkovou spolupráci, která mě posune opět doufám výkonnostně dál“, vypráví nadšeně Petr.

Oba Super Bikeři nejenom že dostali další dárky od Alltrainig.cz, a to v podobě jednoho měsíce tréninku zdarma, který si vyzvedli na podiu, kde je ostatní závodníci odměnili svým potleskem. Ale našli v sobě i dobré tréninkové partnery, kteří se těší, že spolu vyrazí v Plzni na trénink a potrápí v kopci jeden druhého.

Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším vynikajícím výsledkům a chcete závodit na dalším závodě seriálu „Kolo pro život" na Valtickém Kolobraní Kooperativy jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

                                                                              
Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod  14. 9. Ve Valticích na Valtickém Kolobraní Kooperativy budou vylosováni Super Bikeři 13. 9. 2013. Všichni vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.


Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.                             

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT