Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Je pěkné si jít jako Super Biker na pódium pro diplom, já chci příště medaili!

Publikováno | Sdílet:

Je pěkné si jít jako Super Biker na pódium pro diplom, já chci příště medaili!

Opět se roztočili pedály bikerů v novém jubilejní patnáctý ročníku Kola pro život, všichni byli natěšeni pro vstup do sezóny, kdo prohlédl tašku z prezentace našel kupóny na slevu na zátěžový test či nastavení správného posedu BG FIT. Jeden šťastlivec si užil den s kompletní profesionální podporou od tréninkového centra Alltraining.cz. Brdský Super Biker zajel skvělý závod a do příštích závodů teď již ví, jak tak může lépe vystartovat a být lépe připraven!

Šťastným výhercem, který mohl plnými doušky nasávat rady od zkušených trenérů, byl pro tento závod mladíček Martin Kutiš. Užil si perfektně zajištěnou předzávodní přípravu, nutriční podporu do závodu od Nutrendu a taktickou poradu před závodem, která Martinovi pomohla k dobrému nastartování do prvního závodu sezóny.

Trenéři tréninkového centra Alltraining.cz poradili jak volit tempo při závodě, kde má zabrat, kde se naopak nenechat strhnout davem a jak síly ideálně vystupňovat pro dosažení maximálního výkonu s naplněním osobních cílů.

Hodinu před startem se Martin společně s ostatními natěšenými bikeri připravil před oranžovým chytrým stanem ke hromadnému protažení. Následovala masáž a rozjetí s cílem připravit organismus a následně roztočit nohy před samotným závodem. Neopomenuli jsme ani prohlédnutí klíčových míst po stratu a před cílem závodu. Zkušený veterán Ivan Šípal, neopomněl všem závoďáků ukázat úskalí prvního náročného stoupání a Martin si pod taktovkou Alltraining.cz projel pořádně i cílové kilometry, aby jej ve „finishi“ nic nepřekvapilo…



Novinkou na trati byly výkopy hned po startu, které zbrzdili dlouhý štrúdl rozvášněných cyklistů. Trať připravila 1380 m převýšení na 55km. Výškové metry se sbíraly už po startu prvním táhlým kopcem. Trať měla rychlé i technické úseky, takže každému měla co nabídnout. Kdo si technicky trochu lámal hlavu a necítí se v terénu ještě jistý, tak by mohl využít jarního kempu techniky MTB na šumavské Kvildě, který se koná 16.5.-18.5.

Druhou novinkou byl pro většinu cyklistů překvapením. Závěrečný "výběh" rozbahněným úvozem byl pro některé hodně hořký, ale odměna v podobě cílové brány byla už opravdu kousek.

„Byl to pro mě skvělý, ale těžký závod.“  Dodal v cíli náš Super Biker, který jako sedmnáctiletý benjamínek dojel v popředí své věkový kategorie a blýskl se tak pěkným umístěním v úvodu sezóny!

„Děkuji za rady a podpoře celého teamu, je skvělý si jít pro diplom na podium, ale příště si chci jít pro medaili a pódiové umístění. Věřím, že pod taktovkou tréninkového centra Alltraining.cz a zkušeného trenéra Vojty Berana se mi to povede a stejně jako vede vrcholové závodníky (Kristiána Hynka, mladíka Honzi Vastla, Václava Ježka, či Honzu Strože, kteří již dnes vítězí celkově, uspěji i já.“ Dodává s odhodláním náš brdský Super Biker.

Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším vynikajícím výsledkům a chcete závodit na dalším závodě seriálu „Kolo pro život" na Plzeňské padesátce České spořitelny jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

                                                                              
Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod  10. 5. v Boleslavi na Mladá Boleslav Tour Škoda Auto budou vylosováni Super Bikeři 9. 9. 2014 Všichni vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.                             

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT