Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Kolo pro život odstartováno a Alltraining u toho nemohl chybět.

Publikováno | Sdílet:

Kolo pro život odstartováno a Alltraining u toho nemohl chybět.

Po vynucené pauze opět odstartoval populární seriál horských kol Kolo pro život a ani v sezoně 2020 u toho Alltraining.cz nebude chybět se svými projekty Super biker a Chytrý trasér. První zastávkou byl Orlík a následně se celý cirkus přestěhoval do kraje vína na jižní Moravu a konkrétně do Holešova, kde se konal tradiční bikemaraton Drásal.

V roce 2020 jsme navázali ještě větší spolupráci s firmou NUTREND a projekt Super Biker jsme posunuli ještě o kus dál. Být naším super bikerem je jedinečný zážitek, při které se vám dostane profesionální sportovní péče poskytovanou celým týmem tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz. Naším cílem je namotivovat a dovést vás k lepším sportovním výsledkům. Poskytneme vám konzultaci před závodem, ideální suplementaci, vedené rozcvičení a správné protažení, předstartovní aktivační masáž před výkonem a v neposlední řadě společné rozjetí těsně před začátkem závodu, kdy vám odborník a zkušený závodník dodá individuální rady ohledně rozvrhnutí sil při závodu, stylu jízdy a celkové taktice. Vyzvedneme vám i startovní čísla, připravíme dres a náš mechanik zkontroluje technický stav vašeho kola.

Prosluněný víkendový závod seriálu Kolo pro život, který se konal 27.6. na Orlíku znamenal jediné – další příležitost vyzkoušet si, jaké to je stát se naším Super bikerem. 

Superbiker

Naším prvním super bikerem na tomto závodě se stala zkušená závodnice Zuzka Zdeňková. S nadšením využila předzávodní konzultace a vyslechla rady, které následně v závodě zúročila. Společně se s naším týmem rozcvičila a zahřála, využila masáže a vyrazila s Vojtou Beranem a skupinou ostatních cyklistů na společné předzávodní rozjetí, během něhož dostala opět několik rad týkajících se techniky a rozvržení sil v závodě. Po doplnění suplementů od Nutrendu nezbývalo nic jiného, než se postavit na start. Naše Super bikerka si ten den vyjela krásné první místo ve své kategorii. Kladně hodnotila celou předzávodní přípravu „Jsem ráda, že jsem dala na Vojty radu opřít se do toho hned ze začátku závodu, cítila jsem potom během závodu velký výkonností rozdíl“ a celkovou atmosféru závodu. Po dojezdu na ni v cíli opět čekal personál tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz a s trenérem Vojtěchem Beranem probrali absolvovaný závod na základě analýzy z pulsmetru Garmin, který jsme před začátkem závodu připevnili. Dle slov Zuzany „Domluvili jsme se k dlouhodobé spolupráci, s odbornou péčí celého týmu jsem byla moc spokojená“.

Dalším naším super bikerem pro závod na Orlíku byl Jan Erlebach, který ve své kategorii skončil na 18. místě. Honza je také zkušeným a nadšeným cyklistou. Před závodem dorazil k našemu stánku pro číslo a odbornou konzultaci. Před závodem proběhlo ještě důležité několikaminutové protažení a rozcvičení, které uvítal „Já se obvykle moc neprotahuju, ale je pravda, že je to při jízdě znát“. Poté se stejně jako Zuzana vydal se skupinou cyklistou pod taktovkou Vojty Berana na rozjížďku a následně na startovní čáru. „Závod jsem si užil, vždycky jezdím pro radost. A Vojty rady se mi v průběhu závodu hodily.“

Po sezónním otvíráku na Orlíku se kolotoč seriálu Kolo pro život přesunul pod Hostýnské vrchy do Holešova, kde se v sobotu 4. 7. uskutečnil legendární 27. ročník Bikemaraton Drásal. Ten byl letos možná ještě o něco náročnější, a to jak pro jezdce, tak pro jejich stroje. Srážkově bohaté období posledních dvou týdnů totiž přichystalo opravdu nefalšovaný bikový zážitek, kdy nebyla nouze o úseky vedoucími bahnem hlubokým klidně i třicet centimetrů.

Superbiker

Los na superbikerku v Holešově padl na Janu Sklenářovou z nedaleké vesničky, která si závod přijela užít ale i zazávodit. Po seznámení s celým týmem Alltraining.cz si s nadšením poslechla, co ji během celého dne čeká. Po úvodním seznámení si vyslechla rady trenéra Adama Ptáčníka, který jí dal doporučení a rady ohledně sportovní výživy od Nutrendu, která ji po celý závod dodávala energii a ze které mohla čerpat. Ještě před závodem jsme se s naší superbikerkou protáhli a zahřáli svaly při krátkém rozcvičení. Poté se s trenérem vyrazila rozjet, aby byla připravená na závodní tempo. Poslední rady se týkaly ohledně trati, na co si má na rozblácené trati dát pozor a hlavně se řídit podle tepové frekvence a nepřepálit začátek závodu. V 10:30 Jana stála už natěšená a připravená k závodu.

Po projetí cílem dorazila Jana ihned k našemu stánku Alltraining.cz unavená, ale spokojená s úsměvem na tváři. Plná dojmů ze závodu se nám přišla pochlubit, jak se jí závod povedl a poděkovat za užitečné rady, které před závodem dostala. To, že si užila péči celého našeho týmu i samotný závod, který pro ni díky radám, které dostala, nebyl úplně vyčerpávající, vystihuje Jany jedna jediná věta: „Je to pro mě nezapomenutelný zážitek a velmi ráda si za vámi udělám výlet do Prahy a otestuji svoji skutečnou výkonnost na zátěžovém testu, abych mohla trénink využít naplno.“ Jana se teď může těšit na další spolupráci a péči týmu Alltraining a na měsíční trénink vedený Vojtou Beranem. Jana závod dokončila na 10. místě v kategorii a bylo to pro ni velmi milé překvapení. V tak dobré umístění sama ani nedoufala.

 Jsme rádi, když naše rady pomůžou a vedou k lepším výsledkům, těšíme na další spolupráci!

CHCETE SI I VY VYZKOUŠET VIP DEN JAKO PROFESIONÁLNÍ SPORTOVEC A STÁT SE SUPERBIKEREM?   

NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO DALŠÍ ZÁVOD SERIÁLU KPŽ V BEROUNĚ 18. 7. 2020.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, stavte se u stánku Alltraining.cz při kterémkoliv závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus, nastavit správný posed, s tréninkem a s mnoha dalšími věcmi týkajících se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet různé pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Nebo se k nám přijďte rozcvičit před závodem!

ZAČÍNÁ SE V 8:00 U STÁNKU ALLTRAINING V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

 

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT