Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Kristián Hynek, svěřenec Alltraining.cz bronzový na MISTROVSTVÍ SVĚTA!

Publikováno | Sdílet:

Kristián Hynek, svěřenec Alltraining.cz bronzový na MISTROVSTVÍ SVĚTA!

Přinášíme skvělou zprávu z francouzského městečka Ornans, kde se minulý víkend 6. – 7. 10. 2012) konalo MS v MTB maratonu vybojoval náš svěřenec Kristián Hynek (Česká spořitelna - Specialized MTB Team) bronzovou medaili!

Vyhrál Řek Ilias, druhý dojel Němec Milatz. Neméně dobře si vedl další český zástupce Jirka Ňumi Novák, klasifikován byl na výborném 5. místě. Kristián byl velmi spokojen, i přesto, že ho 700 metrů před cílem připravil Němec Milatz o stříbro.

„Byl to možná nejtěžší závod kariéry. Sice ve mně trošku hlodá, že jsem druhé místo ztratil až těsně před cílem, ale já už byl v tom posledním sjezdu úplně hotovej. Nevěděl jsem, co se se mnou děje a Milatz mě skočil. Bláto, déšť.  Trať byla náročná a já zrovna excelentní technik nejsem. Oči jsme měli plné bláta, brýle jsem musel po třech kilometrech sundat. Nešlo v nich jet a bez nich skoro taky ne. Mám ale světovou medaili a za to jsem strašně rád!“ Řekl bronzový muž a již tříletý svěřenec trenéra Vojtěcha Berana a Alltrainin.cz v cíli.

Po návratu z mistrovství světa v maratonu ve Francii doma moc neohřál. Ve čtvrtek totiž odlétl na etapový závod Langkawi International Bike Challenge do daleké Malajsie.

„Hodně mě to lákalo, nikdy jsem v Malajsii nebyl. A závod je prý hodně kvalitní. Je zařazen v kalendáři UCI a bývá kvalitně obsazen. Loni to vyhrál Němec Platt přes Standerem z Jihoafrické republiky, letos tam má být zase kvalitní konkurence,“ řekl biker stáje Česká spořitelna-Specialized MTB. Organizátoři potvrdili mj. Američana Wellse či Švýcara Vogela, takže Kristián bude mít hodně zdatné soupeře. „Síly na Malajsii mi po náročné sezóně určitě zbyly. Jedu tam s čistou hlavou, protože mám splněno a chci si to pěkně užít,“ dodal.

Kristiánovi GRATULUJEME a držíme palce v daleké zemi. Po jeho návratu chystáme s nejúspěšnějším svěřencem trenéra Vojtěcha Berana další rozhovor.
Kristián je jen jasným  důkazem toho, že trénovat chytře s ALLTRAINING.CZ se vyplácí!

KRÁTKOU RERORTÁŽ Z MISTROVSTVÝ SVĚTA NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

Foto: zdroj, www.mtbs.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT