Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

L'Etape Czech Republic v podání Alltraining.cz

Publikováno | Sdílet:

L'Etape Czech Republic v podání Alltraining.cz

L'Etape Czech Republic by Tour de France byla příležitost stát se na jeden den Saganem, Froomem nebo Contadorem. Byl to závod o žlutý dres na 130 nebo 90 kilometrů, zároveň se také bojovalo o vrchařské a sprinterské prémie respektive o zelený a puntíkatý dres. Start a cíl byl v Praze na Strahově, trasy vedoucí po uzavřených silnicích Křivoklátska, Berounska a Českého krasu uchvátili nejednoho účastníka. A ani na této velkolepé akci nesměl chybět Alltraining.cz a nutno podotknout, že se v závodech barvy Alltrainingu neztratili ba naopak zejména v podání Terezy Beranové, která ovládla téměř vše, co se dalo.

 

Nejen našim svěřencům se na závodě L'etape dařilo. Fyzioterapeutka olympioniků Tereza Beranová, oprášila silničářské zkušenosti a odváží si ze soboty vítězný žlutý dres nejlepší ženy na 90km dlouhé trati a i zelený dres pro nejlepší sprinterku závodu (celkově 4. místo i mezi muži). Náš fitter Adam Ptáčník ji v boji o sprinterský dres obsadil na dlouhé trase v mužích 3.místo.

Trenér Vojtěch Beran si vybral smolný den plný defektu, ale i tak byl nadšen ze skvělého dne zejména z výkonů spousty svěřenců tréninkového systému Alltraining.cz, kteří se v početném poli neztratili. Celý realizační team Alltraining.cz byl z úrovně zajištění akce nadšen a pro každého fandu cyklistiky bylo určitě ctí se postavit na start a zažít atmosféru velkého svátku cyklistiky. Trénujte s námi chytře i vy a připravte se pod naším vedením na svůj start příětí rok i vy.

Vice na: www.alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT