Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Na co by si nejen Super Bikeři měli dát pozor na Orlíku?

Publikováno | Sdílet:

Na co by si nejen Super Bikeři měli dát pozor na Orlíku?

Nejen Super Bikeři si užili opět jízdu zručnosti na krásné, ale ne úplně jednoduché trati v Úpici. Na co byste si měli dát i vy pozor, a na co byste neměli rozhodně zapomenout při rozjetí na rychlém závodě na Orlík Tour Kooperativy? To vám prozradí reportáž z uplynulého závodu, kde si vylosovaní VIP závoďáci opět užívali kompletní péči a vedení od Alltraining.cz.

Východ Čech přivítal bikery ranní sprškou pro probuzení. Organizátoři kola pro život však zajistili nejen dobré značení tratě, ale opět i závod bez deště se slunečným koncem. Podmáčené traily dobře prověřily technickou zdatnost závodníků. Havlovické hřiště nachystalo kvalitní zázemí, ale start hlavní tratě se odehrál v malebném prostředí Úpického náměstí.

Do startovního koridoru se postavilo celkem téměř 1000 závodníků a po odbití věžních hodiny vyrazili na trať i naši Super Bikeři. Tentokrát byla vylosována Renata Jahelková, která to jako místní rodačka neměla na start z domova daleko a druhý do teamu Martin Vedral, který poprvé v životě okusil závodní atmosféru, která ho nadchla do dalších startů.

Po počáteční kontrole kola od mechanika a doladění tlaku v pneumatikách a kontrole celého stroje, si trenér Vojtěch Beran oba vyvolené Super Bikeri vzal pod patronát, aby je teoreticky provedl závodem a vybavil je cennými radami, jak na to.



V chladnějším počasí byly zdůrazněny pravidelný příjem energie a volba stopy a převodů na samotné trati a důležité předstartovní připravení organismu, které opět využilo od deseti hodin i spousty ostatních bikerů.

Pro Martina to byl skvělý úvod do závodního života a získal mnoho cenných rad. Renata zas měla jedinečnou šanci, prodat formu s VIP podporou  na "domácí" trati.



Po protažení se celá skupinka kolem Alltraining.cz vydala po silnici protočit nohy a dostat se do varu. Vše bylo připraveno, včetně tyček a gelů i ionťáku v zásobě pro doplnění energie a mohlo se na závod.

Po startovním výstřelu se balík začal rozmělňovat v prvních stoupáních a začal boj se soupeři, a naši Super Bikeřise začli úspěšně prát s terénem, bahnem a v závěru těžkého závodu i občas sami se sebou.

Díky důkladné instruktáži před závodem, věděli naši Super Bikeři jak volit tempo, doplnit energii a tak to šlo i v těžkých podmínkách bez problému a Martin s Renatou si závod užívali s úsměvem na rtech a dobrou náladou.



První Pavel Boudný se v náročném terénu dlouho nezdržoval a v cíli byl za 2:12 h a naznačil tak, že závod nebude pro zbytek startovního pole vůbec krátký a řádně všechny prověří.

Martin se v superbikerském dresu se ukázal ve finishi s úsměvem na blátem vyšperkované tváři a spojen s dobře odvedeného výkonu. První závod, tak zvládl se ctí a nadšením pro další závodění!



Za chvíli po něm dorazila i Renata a oba tak úspěšně završili sobotní závodní úsilí. Oba nakonec shodně dodali, že jim výrazně pomohli rady od trenéra Vojty a celý servis od Alltraining.cz si užili se vším všudy.

Po dojezdu nemohlo chybět protažení, konzultace o průběhu závodu s trenérem a zasloužená sprška. Nakonec se do Jestřebích hor přišlo ukázat i slunce a zasvítilo tak na závěrečný ceremoniál a přispělo tak k pohodové atmosféře Kola pro život.

Na závěr spokojení Super Bikeři zaslouženě vyskočili na pódium a převzali si ceny od všech partnerů a dle jejich slov jim největší radost udělala výhra v podobě měsíce ON-LINE tréninku s Alltraining.cz, kterou hned zužitkují a těší se, že se posunou opět výkonnostně o kus dále!

Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším skvělým výsledkům a chcete závodit na dalším závodě seriálu „Kolo pro život" na ORLÍK TOUR KOOPERATIVY jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod 8. 6. Na ORLÍK TOUR KOOPERATIVY budou vylosováni Super Bikeři

v pátek 17. 5. 2013

Všichni vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.


Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život, kde vám poradíme, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.
Začínáme vždy v 10:10 u našeho stánku v prostranství cíle.

KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NÁŠÍ FOTOGALERII

Těší se na Vás Team Super Biker.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT