Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Nadšená SuperBikerka a Chytří traséři radili, jak nejlépe mohli

Publikováno | Sdílet:

Nadšená SuperBikerka a Chytří traséři radili, jak nejlépe mohli

Jeden z nejkrásnějších českých sportovních areálů v Novém Městě na Moravě hostil o uplynulém víkendu již desátý podnik seriálu Kolo pro život 2018 a ani zde nemohly chybět projekty od Alltarining.cz Chytří traséři a SuperBiker.

Traséři

Trať v Novém Městě na Moravě je opravdu biková a není se čemu divit. V místním areálu a okolních lesích se konala nejedna mezinárodní velká biková akce, a tak se dalo očekávat, že tratě závodů nebudou jednoduché. Díky této pověsti se zde sešlo velmi početné startovní pole od profíků až po ryzí amatéry, pro které tu jsou právě Chytří traséři. Tentokrát startovali dva, jedna trasérka na trase C, která jela s odstupem jedné hodiny na vítěze a stejně tak trasér na Béčku Adam, který jel stejně tak.

Pohledem traséra číslo 1 Adama: „Již, když jsem studoval profil trasy, bylo jasné, že závod bude rychlý. Mnoho startujících se nechalo unést a rozjeli závod velmi rychle a v druhé půlce závodu už neměla většina závodníků síly. Bohužel občerstvovací stanice byly nerovnoměrně rozložené, a tak jsem potkal nejednoho závodníka s křečemi. Velmi důležité si rozplánovat doplňování energie během závodu, aby se toto nestalo. Dalším faktorem, který byl na trati častým jevem, bylo mnoho defektů. Častou příčinou je šptně zvolený tlak v pnaumatikách. Sjezdy byly náročné a kamenité, zde jsem rozdal mnoho rad, jakou optimální polohu zaujmout na kole a jakou stopu zvolit abychom minimalizovali vznik defektu. Několik jedinců mě předjíždělo a bylo vidět, že to je to takový sjezd na náhodu bohužel.“ Pokud si nevíte rady, chcete poradit během závodu, ať se to týká trasy, jídla, pití neváhejte se obrátit na Chytré traséry, ochotně Vám poradí.

SuperBikerka

Dalším velmi oblíbeným projektem Alltraining.cz je SuperBiker/ka, jedná se o službu, která nabízí nahlédnutí amatérům nakouknout do profesionální cyklistiky, co všechno k ní patří. Jde o komplexní službu pro závodníka ať na trase C či B. Tentokrát se usmálo štěstí na Kláru, která je mladá začínající bikerka toužící se zlepšovat a někam to dotáhnout. Po prvním seznámení s Tréninkovým a rehabilitačním centrem Alltraining.cz se hned zapojila do rozcvičení pod vedením zkušené fyzioterapeutky a následně pod dohledem trenérů absolovala velmi důležité rozjetí před samotným závodem aby organismus rozehřála na provozní teplotu.

Po rozjetí jsme se Klárou sešli na opět na našem stánku, který byl zároveň jejím zázemím se vším všudy. Aby měla Klára dostatek energie při závodě, dostala od nás dostatek výživy od Nutrendu, nás „chytrý“ dres a abychom mohli rozebrat jeí výkon při samotném závodě měl zapůjčený Garmin edge 520, který snímal každý metr závodu. Klárka si v závodě vedla velmi hezky a bylo to vidět na samotném vyhodnocení po skončení závodu. Aby toho nebylo málo, byla naše SuperBikerka vyhlášena na podiu aby se podělila se svými dojmy před diváky. Jako speciální bonus, byl měsíc tréninku zdarma. Doufáme, že naše rady pro Kláru byly užitečné a nevidíme se naposledy.

VYZKOUŠEJ I TY DEN PROFESIONÁLA A STAŇ SE SUPERBIKEREM A POZNEJ, JAKÉ TO JE, VÍCE INFORMACÍ A PŘIHLÁŠKY ZDE.  NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO ZÁVOD 18. 8. 2018 V RÁMCI SERIÁLU KOLA PRO ŽIVOT V CRUDIMI.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus, jak nastavit správný posed, poradit s tréninkem a dalších mnoho věcí týkající se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

!!!ZAČÍNÁME V 10:00 U NAŠEHO STÁNKU V PROSTRANSTVÍ CÍLE!!!

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT