Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Nadšený Super Biker a Chytří traséři radili ve Znojmě

Publikováno | Sdílet:

Nadšený Super Biker a Chytří traséři radili ve Znojmě

Ani na Moravě nemohl chybět velmi oblíbený projekt Alltraining.cz Super Biker aneb zažij jeké je být na den profesionálem. Závodníků se zde sešel velký počet a tentokrát se štěstí usmálo na Michala, který do Znojma přicestoval až ze severních Čech.

Super Biker

Něco málo před desátou hodinou dopolední jsme se s Michalem sešli u našeho stánku, kde pro něj bylo všechno nachystáno, aby se mohl starat jen o svůj předvedený výkon v závodě.

Nejprve přišlo na řadu obligátní seznámení s naším tréninkovým a rehabilitačním centrem Alltraining.cz, s našimi trenéry a co na Michala během celého dne s námi čeká. Po těchto formalitách Michal obdržel náš dárkový dres, sportovní výživu na závod, Garmin 520 pro sledování aktuálního výkonu a následného vyhodnocení po závodě. Protože ve Znojmě od rána panovalo poměrně chladné počasí, bylo třeba tělo řádně připravit na závod. V 10 hodin proběhla společná rozcvička s naším trenérem olympionikem Adamem Ptáčníkem.

Následně na ni navazovalo rozjetí po trati závodu a velmi důležitý interval, který tělo a organismus nastartuje do správné provozní teploty na závod. Všechny tyto předstartovní procedury pod naším odborným dohledem absolvoval i náš Super Biker. Po rozjetí jsme se s Michalem sešli u našeho stánku a začali probírat technické aspekty trati, na co si má dávat pozor, zejména při tak rychlém závodě, jako zde ve Znojmě. Velmi podstatné bylo si správně rozvrhnout síly a doplňovat energii, protože se počasí umoudřilo a velmi výrazně se oteplilo. Už nezbývalo nic jiného než Michalovi popřát hodně štěstí do závodu.

Netrvalo dlouho a už jsme Michala měli v cíli a zpět u našeho stánku. Bylo vidět, že se tváří spokojeně a také tomu tak skutečně bylo. Po následném vyhodnocení jsme probírali možnosti systematického tréninku a posedu na kole, protože to jsou velmi podstatné věci v kvalitě výkonu. Protože jsme v této oblasti odborníky a mohli jsme Michalovi dát cenné rady. Aby Michal svůj den profesionála zakončil, jak se sluší a patří byl vyhlášen na podiu a neminul ho ani rozhovor s moderátorem. Jako bonus navíc získal trénink na měsíc zdrarma od Alltraining.cz!

Traséři

Ani zde na ve Znojmě na Burčák tour nemohli chybět Chytří traséři od Alltraining.cz. Na start se vydali dva na delší trase B a jeden na krátkou trasu C. Trasér číslo 1. Matěj: „ Soustředil jsem především na dodržování správného tempa od startu až do cíle. Nebyly zde žadné technické záludnosti, a tak jsem si všímal špatně zvolených převodů a radil co kdy a kde zařadit.“

Trasér číslo 3. Adam: „ Všiml jsem si špatných průjezdů prašnými zatáčkami a s tím spojené podklouzávání, to vše způsobuje špatný tlak v pneumatikách.“

Všechny tyto rady od našich trenérů (trasérů) a mnoho dalšího si může každý vyzkoušet na našich MTB kempech, které pořádáme po celé České republice. Nejbližší termín máme 6.-8.10.2017 v Koutech.

ZKUSTE ŠTĚSTÍ SE STÁT I VY SUPER BIKEREM!! PRO ZÁVOD 23. 9. 2017 ODERSKÁ MLÝNICE SE JIŽ MŮŽETE

REGISTROVAT NA NÍŽE UVEDENÉM LINKU. ZKUSTE ŠTĚSTÍ I VY!

REGISTRACE ZDE

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

ZAČÍNÁME VŽDY V 10:00 U NAŠEHO STÁNKU V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT