Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Přijďte se v sobotu rozcvičit v Mladé Boleslavi společně se Super Bikery – začínáme v 10:30!

Publikováno | Sdílet:

Přijďte se v sobotu rozcvičit v Mladé Boleslavi společně se Super  Bikery – začínáme v 10:30!

Pro velký úspěch vás stejně jako při závodech v Brdech a závodu Pražské schody zveme na společné rozjetí pod vedením trenérů Alltraining.cz a připravíte se tak na závod správně jako Super Bikeři.

V sobotu 28.4.2012 se konal první závod série Kolo pro život 2012. Tentokrát vše odstartovalo v Letech u Prahy a samozřejmě u toho nemohli chybět ani SuperBikeři. Všichni zaregistrovaní si při troše štěstí mají šanci letos užít opět den s perfektním zajištěním a návodem, jak se připravit v závodní den pod vedením Alltraining.cz

Vylosovanými se tentokrát stali Marek Kraus a František Šedivý. Před závodem bylo krásné počasí a teploty se blížily spíš těm letním. Vzduch byl plný očekávání a optimismu, ale zároveň obav z toho, jak kdo přes zimu trénoval či netrénoval. Proto i Super Bikeři dostali od týmu Alltraining.cz pod vedením Vojty Berana dostatek rad potřebných k tomu, aby obstáli v konkurenci ostatních.

Vše začalo předzávodní poradou, kde trenér Vojta Beran radil Super Bikerům, jak připravit své stroje na závod a co by si na takový závod měl každý závodník vzít s sebou. Je toho spousta, co musí závodník umět a vědět, a s čím si musí poradit, a právě proto je zde možnost stát se Super Bikerem a vyzkoušet si, jak se chovat před, během a po závodě.

Dále následovalo pořádné rozcvičení, které je před závodem nezbytné. Se Super Bikery si zacvičili i někteří ostatní závodníci a nechyběli ani členové Alltraining.cz. Všichni si libovali v krásném počasí. Na tratích dětských závodů se objevilo nečekaně velké množství malých závodníků a to věstilo, že i na tratích dospělých bude rušno.

Pro dobrý pocit z rozcvičení v Brdech, využilo opět i mnoho závodníků VIP jízdy při závodě Pražské schody vedené rozcvičení. Náplní bylo protažení a instruktáž jak se poprat s tratí v centru Prahy tak, aby si každý  užil náročný technický závod s pocitem jistoty a příjemným prožitkem ze samotného závodu jako první závod v Brdech.

Všichni Super Bikeři  jeli v Brdech dlouhou 50 km trať a konkurence opravdu nebyla malá. Bylo důležité pořádně se protáhnout, rozjet, a aby byla závodní příprava kompletní, dostal každý ještě aktivační masáž, která pomohla prokrvit protáhnuté svaly. Ještě pár rad ohledně správného pitného režimu během závodu a ohledně doplňování energie a hurá na start!

Nikoho nepřekvapilo, že start prvního závodu po zimě je trochu nervózní a v případě Brdského klání tomu nebylo jinak. Start byl rychlý a při vidině prvního kopce se možná leckterému závodníkovi protočily panenky. Tento kopec, ale v žádném případě nezaskočil našeho Super Bikera Marka, který si hned po dojetí právě tento kopec chválil. Prý se mu jel krásně, protože se pořádně rozjel. Bylo to poprvé, co se zkusil rozjet a hned to přineslo své ovoce.



Všichni Super Bikeři svůj profesionálně vedený závodní den užili a po dojetí do cíle se podělili o své dojmy ze závodu, zhodnotili svůj výkon a pocity při něm. Poté se každý individuálně sešel s Vojtou Beranem, který každého z nich ohodnotil, poradil, co by se v příštím závodě dalo vylepšit a zodpověděl otázky Super Bikerů týkající se pozávodní regenerace a přípravě na další závod.

První závod sezóny si všichni SuperBikeři užili jako profesionální jezdci a odnesli si spoustu rad do příštích závodů. Tak ať se jim v dalších MTB závodech daří!

Jestli i Vy chcete zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat do dalších skvělých výsledků a chcete závodit na dalším závodě seriálu „Kolo pro život" v Jeseníku jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod  19. 5. v Mladé Boleslavi budou vylosováni Super Bikeři 17. 5. 2012

Všichni vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kola pro život, kde Vám poradíme, jak správně zatížit svůj organismus a můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů.

Kompletní reportáže najdete v naší FOTOGALERII.

Těší se na Vás Team Super Biker.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT