Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Přijďte se v sobotu v 10:00 rozjet a připravit na závod s posledními Super Bikery

Publikováno | Sdílet:

Přijďte se v sobotu v 10:00  rozjet a připravit na závod s posledními Super Bikery

V sobotu nás čeká poslední závod sezóny 2010. Využijte příležitosti a pojďte se na závod připravit s týmem Alltraining.cz. Pod vedením trenéra si zažijte spolu s vylosovanými Super Bikery návod na správnou přípravu v závodní den tak, abyste byli úspěšní. Začínáme v 10:00 hodin u stánku Alltraining.cz a těšíme se na vás!

Na co byste neměli v sobotu zapomenout?

1. ROZJETÍ A ROZCVIČENÍ

Připomeneme si to na dvou uplynulých závodech. V Jeseníku na Priessnitzově šedesátce nás neprovázelo vlídné počasí a start byl v prvé fázi do těžkého stoupání. Mezi Super Bikery se představili Martin Jílek, Petr Michal, Monika Sedláčková a Milan Suchomel. Nikdo z nich se před startem nikdy moc nerozcvičoval, a proto bylo pro ně mnohé nové. Pro ostrý start a chladné počasí jsme nemohli rozjetí a rozcvičení vynechat. Úsilí, které bylo vloženo do předstartovní přípravy, se všem vrátilo dobrým pocitem po samotném rychlém startu, kdy se nikdo nezahltil a po startu neztratil, tak jako doposavad.

V Jevišovce na Cyklobraní se na cyklisty usmálo sluníčko, ale doprovázené chladným počasím. Mezi Super Bikery se představili Jan Ostrý, Martin Chomát a Radek Burle. I ti nikdy nedávali rozcvičení před startem velký důraz a po absolvování krátkého intenzivního intervalu třicet minut před startem své tělo připravili na zdánlivě jednoduchý, rychlý a rovinatý závod. „Po startu se mi jelo výrazně lépe," dodává Martin po projetí cílem.

2. PRAVIDELNÉ DOPNĚNÍ ENERGIE A PITNÉHO REŽIMU

V obou závodech nepodcenili Super Bikeři ani doplňování energie. Protože byly oba uplynulé závody intenzivní, bylo vhodné po 30 minutách zakousnout první energetickou tyčku a poté pravidelně energii doplňovat každých 30 min ve formě gelů, tablet cukru či opět tyčinek. Při dodržení pravidelného přijmu energie předešli Super Bikeři možnému energetickému deficitu a mohli naplno šlapat až do cíle. „Pravidelný příjem energie a pití mě pomohl nejvíce. Trenér Vojta Beran mi řekl, jak a kdy co jíst a cítil jsem se tak po celý závod plný energie,“ dodává Michal v cíli Priessnitzově šedesátky.

3. UVOLNĚNÍ SVALŮ PO VÝKONU

„Neopomenout vyjetí se vyplatilo,“ dodal Radek na Cyklobraní. Všichni Super Bikeři se o obou závodech jeli vždy na alespoň na deset minut vyjet volným tempem a zklidnili své tělo po závodním intenzivním zatížení. Jejich svaly se tak uvolnily a pod vedením fyzioterapeutky se protáhli. Následovalo také uvolnění na myostimulátoru Compex a svaly všem rychleji povolily od bolesti. Při tom jim celý tým Alltraining.cz vysvětloval, co je správné v den závodu udělat a kde je potřeba se vyvarovat chyb. 

Trenér Vojtěch Beran v závěru dne  individuálně s každým probral průběh závodu získaný z dat uložených v pulzometru Garmin a upozornil na nedostatky a ve výkonu, kterých se Super Bikeři dopustili. Oba závody byly zakončeny vyhodnocením při vyhlášení výsledků na pódiu, kde si všichni odnesli dárky od sponzorů a zkušební měsíc tréninku od Alltraining.cz, do kterého se všichni s chutí vrhli.

Odstraňte své slabiny již zítra a přijďte se rozcvičit pod vedením trenérů z Alltraining.cz!

Kompletní reportáže najdete v naší FOTOGALERII.

Těší se na Vás Team Super Biker.

POJEĎTE S ALLTRAINING.CZ DOPILOVAT TECHNIKU, ODSTRANIT CHYBY V JÍZDĚ V TERÉNU A ZÍSKAT NÁVOD NA PŘIPRAVU V ZIMNÍCH MĚSÍCÍCH!

Chcete vylepšit techniku, odstranit chyby a slabiny ve vašem výkonu? Chcete se také dozvědět, jak volit přípravu v přípravném období a připravit se správně na novou, ještě lepší sezónu 2011? Vyražte s námi po posledních závodech na jeden víkend, kde odstraňte nedostatky ve vašem výkonu, které výrazně ovlivní následné zlepšení v technice a váš výsledek následujících startech příští sezóny.

PODZIMNÍ KEMP TECHNIKY 15. -17. 10. 2010

VÍCE ZDE!

1.       ROZJETÍ A ROZCVIČENÍ

Připomeneme si to na dvou uplynulých závodech. V Jeseníku na Priessnitzově šedesátce nás neprovázelo vlídné počasí a start byl v prvé fázi do těžkého stoupání. Mezi Super Bikeri se představili Martin Jílek, Petr Michal, Monika Sedláčková, Milan Suchomel. Nikdo z nich se před startem nikdy moc nerozcvičoval, a proto bylo pro ně mnohé nové. Pro ostrý start a chladné počasí jsme nemohli rozjetí a rozcvičení vynechat. Úsilí, které bylo vloženo do předstartovní přípravy se všem vrátilo dobrým pocitem po samotném rychlém startu, kdy se nikdo nezahltil a po startu neztratil, tak jako doposavad.

V Jevišovce na Cyklobraní se na cyklisty usmálo sluníčko, ale doprovázené chladným počasím.Mezi Super Bikeri se představili Jan Ostrý, Martin Chomát, Radek Burle. I ti nikdy nedávali rozcvičení před startem velký důraz a po absolvování krátkého intenzivního intervalu třicet minut před startem své tělo připravili na zdánlivě jednoduchý rychlý rovinatý závod. „ Po startu se mi jelo výrazně lépe“ Dodává Martin po projetí cílem.

2.      PRAVIDELNÉ DOPNĚNÍ ENERGIE A PITNÉHO REŽIMU

V obou závodech Nepodcenili Super Bikeři ani doplňování energie. Protože byly oba uplynulé závody intenzivní, bylo vhodné po 30 minutách zakousnout první energetickou tyčku a po té pravidelně energii doplňovat každých 30 min ve formě gelů, tablet cukru, či opět tyčinek. Při dodržení pravidelného přijmu energie předešli Super Bikeři možnému energetickému deficitu a mohli naplno šlapat, až do cíle. „ Pravidelný příjem energie a pití mě pomohl nejvíce. Trenér Vojta Beran mi řekl, jak co kdy jíst a cítil jsem se po celý závod plný energie.“ dodává Michal v cíli Priessnitzově šedesátky.

3.      UVOLNĚNÍ SVALŮ PO VÝKONU

„Neopomenout vyjetí se vyplatilo“ Dodal Radek na Cyklobraní. Všichni Super Bikeři se o obou závodech jeli vždy na alespoň na deset minut vyjet volným tempem a sklidili své tělo po závodním intenzivním zatížení. Jejich svaly se tak uvolnili a pod vedením fyzioterapeutky se protáhli. Následovalo také uvolní na Myostimulátoru Compex a svaly všem rychleji povolili od bolesti. Při tom jim celý tým Alltraining.cz vysvětloval, co bylo správné v den závodu udělat a kde byly naopak chyby. Trenér Vojtěch Beran v závěru dne  individuálně s každým probral průběh závodu získaný z dat uložených v pulzometru Garmin a upozornil na nedostatky a ve výkonu, kterých se Super Bikeři dopustili.  Oba závody byly zakončeny vyhodnocení při vyhlášení výsledků na podiu, kde si všichni odnesly dárky od sponzorů a zkušební měsíc tréninku od Alltraining.cz, do kterého se všichni s chutí vrhli.

Odstraňte své slabiny již zítra a přijďte se rozcvičit pod vedením trenérů z Alltraining.cz!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT