Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

První Super Laufeři na Karlově běhu Alpine Pro

Publikováno | Sdílet:

První Super Laufeři na Karlově běhu Alpine Pro

Stalo se již tradicí, že při všech závodech seriálu Kolo pro život vyráží tým alltraining.cz a několika šťastným vylosovaným zajistí celodenní profesionální péči a poskytne jim krom jiného i cenné rady do závodu. Jak si užili svůj VIP den historicky první Super Laufeři?

Tito vylosovaní, tzv. SUPER BIKEŘI dostanou kromě cenných rad i drobné dárky na památku. Po tomto vzoru se tým alltrainingu vydal i do zimních podmínek na první závod seriálu Stopa pro život. Tím byl jubilejní, již 40. ročník Karlova běhu Alpine Pro v malebném prostředí Božího Daru v Krušných horách.

Čtyři šťastlivci se tak stali nikoliv SUPER BIKERY nýbrž SUPER LAUFERY a zažili V.I.P. den, v rámci kterého bylo samozřejmostí kromě rozcvičení, cenných rad a výživy do závodu také namazání lyží. A protože je v Krušných horách počasí opravdu krušné, tak na ně v cíli čekaly teplé přikrývky a teplý čaj. A kdo byli naši SUPER LAUFEŘI?

První závodní den, tedy v sobotu se jely závody volnou technikou na 10, 21 a 30 km. Oba SUPER LAUFEŘI  Jirka a Ctirad se nezalekli těžkých podmínek a zmrzlé trati a vydali se na dlouhou 30-ti kilometrovou trať. Oba předvedli pěkný výkon a vydali ze sebe maximum. Velkým překvapením pro všechny přítomné pak byla účast naši nejúspěšnější lyžařky historie Katky Neumannové, která dojela na 21 km trati třetí v ženách. Její účast byla zpestřena tím, že závod absolvovala se speciálním číslem, které dostávají naši SUPER LAUFEŘI. Stala se tak de faKto naším třetím  SUPER LAUFEREM resp. LAUFERKOU.

Druhý den byla na programu klasická technika a sice závody o délce 10, 21 a 45 km. Tento den jsme měli na trati jednu SUPER LAUFERKU Markétu, která si zvolila 10 km trať. S těžkými podmínkami, které ten den na Božáku panovaly se vypořádala velmi statečně a proto jí i ostatním SUPER LAUFERŮM patří velká gratulace za předvedené výkony a nezbývá než se těšit na další závodní víkend na Šumavu.

Jestli i Vy chcete zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat do dalších skvělých výsledků a chcete závodit na dalším závodě seriálu „Stopa pro život" na Zadově jako hvězda v dresu SUPER LAUFER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod 26. 2. NA ZADOVĚ budou vylosováni Super Laufeři 25. 2. 2011

Všichni vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kola pro život, kde Vám poradíme, jak správně zatížit svůj organismus a můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů.

Kompletní reportáž najdete v naší FOTOGALERII.

Těší se na Vás Team Super Laufer.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT