Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

První víkendový festival KPŽ a Alltraining.cz u toho nemohl chybět

Publikováno | Sdílet:

Závody na Orlíku jsou již tradičním podnikem seriálu Kolo pro život,  na který se každoročně těší snad všichni, kdo ho v rámci KPŽ poznali. A protože my nejsme výjimkou a Orlík máme rádi, bylo jasné, že se první cyklo festival, který trvá celý víkend, SI nenecháme rozhodně ujít. Byl to víkend plný zábavy a sportu, u kterého Alltraining.cz musel být jeho součástí.

V první dni jsme se zaměřili na dětské závody, kde jsme shlédli velmi zajímavé souboje a mnoho emocí, které vykouzlili nejeden úsměv na tváři, ale také slzičky. Tohle je vše třeba zažít, aby každý zjistil o čem je sport. Naše tréninkové a rehabilitační centrum věnovalo hlavní cenu do tomboly a tím byl Příměstský tábor v Praze zdarma.

 

V neděli již od 9:00 vypukli start krátké trasy C (30km, 650m) a od 11:30 vypukl start dlouhé trasy B (56km 1250m).

Již od samého rána byl na našem výstavním stánku velký frmol a bylo velmi potěšující vidět mnoho známých tváří, které přišli pozdravit, ale zejména se společně rozjet před samotným závodem. Zároveň jsme navázali na náš úspěšný projekt SuperBiker, kterým se pro tento závod stali rovnou dva kamarádi Jan M. a Lukáš M. Oba dva na Orlíku byli poprvé a tak všechny rady od trenéra Adama Ptáčníka před závodem bedlivě poslouchali.

V rozjetí jsme si projeli start a konec trati aby kluky nic nepřekvapilo. Teď už nezbývalo než klukům popřát hodně štěstí. O jejich motivaci jsme neměl vůbec strach, protože měli mezi sebou sázky a tak se dal očekávat krásný souboj. Po závodě jsme výkon obou borců zhodnotili a domluvili jsme se, že se v našem centru potkáme a svoji výhru slevu 50% na zátěžový test velmi rádi využijí.

CHCETE SI I VY VYZKOUŠET VIP DEN JAKO PROFESIONÁLNÍ SPORTOVEC A STÁT SE SUPERBIKEREM?  

REGISTRACE DO PROJEKTU ZDE

NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO DALŠÍ ZÁVOD SERIÁLU KPŽ V HOLEŠOVĚ - DRÁSAL 25. 6. 2022.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, stavte se u stánku Alltraining.cz při kterémkoliv závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus, nastavit správný posed, s tréninkem a s mnoha dalšími věcmi týkajících se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet různé pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Nebo se k nám přijďte rozcvičit před závodem!

ZAČÍNÁ SE V 8:00 U STÁNKU ALLTRAINING V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

 

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT