Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Rozjeď se, pojede se ti mnohem lépe!

Publikováno | Sdílet:

Rozjeď se, pojede se ti mnohem lépe!

Letní horko a další dva závody byli výzvou pro další naše Super Bikeri! Pro další dva závody Kola v Karlových Varech a nově oděném maratonu v Chrudimi, nechyběli ani naši Super Bikeři, kteří se s tratí prali na jedničku a i přes technickou obtížnost se vypořádali se všemi nástrahami trati.

V Karlových Varech se Šťastně vylosovanými stali Martin Sýkora a Pavel Dvořák. Byla to veselá partička, která se těšila na den plný zážitků. Připraveni na závodní den pod trenérským vedením od Alltraining.cz se sešli u stánku v deset hodin.

Po přivítání a seznámení s náplní dne začali naši Super Bikeři s programem. Jako vždy nechybělo protažení a před startovní masáž, která prokrvila svaly a připravila je na rozjetí a samotný závod. Přestože bylo horko, nedala se tato část přípravy opět vypustit. Pro radost všech nebylo třeba takové důkladnosti jako při chladnějším počasí. Oba Super Bikeři se řídili a poslouchali rady našeho trenéra, obzvláště pak závodní nováček Pavel Dvořák, který se obával zejména záludných stoupání, která nemá rád.

Závodní výživa a cyklocomputer Garmin, to byli všechno novinky, které mu měli pomoct podat maximální výkon. I naši tři ostřílení borci se na závod připravovali svědomitě a soustředěně. Rozjetí probíhalo společně s naším teamem a vyrazilo na něj asi 20 jezdců i z řad zvědavých cyklistů. Oranžová lavina si projela konec a start závodu, aby je nepřekvapil nějaký nečekaný zádrhel na trati. Po krátkém intervalu a vyjetí se mohlo jít na start.

Závod byl rychlí, a tak každá sekunda znamenala pár míst k dobru. Jak se ukázalo naši bikeři byli velice vyrovnaní a tak dojeli jen pár umístění za sebou. I nováček Pavel se popral tratí na jedničku a do cíle dojel s úsměvem na tváři.

V Chrudimi na  maratonu v novém hávu bylo opět horko a na bikery čekala i těžká trať, která vedla zejména po úzkých cestičkách. Naši Super bikeři se s tratí poprali skvěle a mladý Super biker Patrik svým výkonem dosáhl na krátké trati i na stupně vítězů. Mezi vyvolenými se představili mladý Patrik Zelenka a Zbyněk Machalický. Protože byl uplynulý závod intenzivní a teplé počasí tělo velmi vyčerpávalo, bylo vhodné již po 20 minutách zakousnout první energetickou tyčku a poté pravidelně energii doplňovat každých 20 -30 min ve formě gelů, tablet cukru či opět tyčinek. Při dodržení pravidelného příjmu energie předešli Super Bikeři možnému energetickému deficitu a mohli naplno šlapat až do cíle. „Pravidelný příjem energie a pití mě pomohl nejvíce. Trenér Vojta Beran mi řekl, jak a kdy co jíst a cítil jsem se tak po celý závod plný energie,“ dodává v cíli vyčerpaný Zbyněk v cíli maratonu v Železných Horách.

Vyplatilo se mi i neopomenout vyjetí, dodala v cíli Patrik, který s cyklistikou teprve začíná a těší se, že rady využije hned na dalším závodě. Všichni Super Bikeři se na všech závodech jeli vždy alespoň na deset minut vyjet volným tempem a zklidnili své tělo po závodním intenzivním zatížení. Jejich svaly se tak uvolnily a pod odborným vedením se protáhli a svaly všem rychleji povolily od bolesti. Při tom jim celý tým Alltraining.cz vysvětloval, co je správné v den závodu udělat a kde je potřeba se vyvarovat chyb.

Za předvedený výkon si všichni zasloužili vystoupit na stupně vítězů, a užít si slávu svého VIP dne naplno. Dárky od sponzorů a hlavní cena, měsíční trénink s Alltraining.cz, jim určitě pomůže k dalším sportovním výkonům.

Odstraňte své slabiny již na Jeseníku a přijďte se rozcvičit pod vedením trenérů z Alltraining.cz!

Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším skvělým výsledkům a chcete závodit na dalším závodě seriálu „Kolo pro život" v Jeseníku jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod 8. 9. V Jeseníku budou vylosováni Super Bikeři 6. 9. 2012

Všichni vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život, kde vám poradíme, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.
Začínáme vždy v 10:20 u našeho stánku v prostranství cíle.

KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NÁŠÍ FOTOGALERII

Těší se na Vás Team Super Biker.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT