Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Rychlá trať na KPŽ v Plzni prověřila Chytré traséry i Superbikera

Publikováno | Sdílet:

Rychlá trať na KPŽ v Plzni prověřila Chytré traséry i Superbikera

Většina ,,padesátkových‘‘ tratí zná svého vítěze zhruba po dvou hodinách a několika málo minutách. V předchozím díle se tento čas značně prodloužil, ale v Plzni je tomu každým rokem přesně naopak. Vítězové zde pravidelně dosahují času hluboko pod dvě hodiny a amatérští závodníci zde také zajíždí výborné časy, snad i proto je Plzeňská 50 velmi oblíbeným závodem dostupným i pro méně zkušené bikery. A co dělat pokud chcete výborný čas z minulého ročníku zopakovat, nebo snad sdokonce vylepšit? Navštivte oranžový stánek tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz a využijte jejich profesionální služby zahrnující i Chytré traséry.

Přesně ti vám totiž i v Plzni pomohli překonávat všechny obtíže a nástrahy přímo v průběhu závodu. V Plzni se u zmíněného oranžového stánku sešel opravdu velký zástup závodníků snad všech výkonnostních kategorii. Každý si tak mohl vyzkoušet metodicky vedenou rozcvičku přímo od fyzioterapeutky olympioniků Terezy Beranové, nebo rozjetí pod vedením trenéra mnoha profesionálních sportovců Vojtěcha Berana. Profesionální pojetí přípravy organismu na závod vždy velmi pomůže samotnému výkonu. A kdo si chtěl nechat poradit až do konce, využil trojici Chytrých trasérů. Odborníků pohybujících se přímo na trati. Ti jakožto zkušení závodníci pomohou stanovit plynulé tempo, které je zárukou úspěchu. Navíc pokud si nejste jistí správnou stopu v technických pasážích, právě Chytří traséři mohou v dalším závodě pomoci i vám.

Superbiker se po celou sobotu cítil jako profesionální závodník

Náš nejnovější šťastlivec Roman, který od prvního přihlášení do soutěže o den s plnou profesionální podporou úpěnlivě doufal a jeho přání se v pátek 2. září vyplnilo. Tento den mu totiž zazvonil telefon a na druhé straně se z úst zástupce Alltraining.cz ozvalo:,, Stáváte se naším Superbikerem!‘‘. A co že to pro něj vlastně znamenalo? Od příjezdu na závody se v podstatě pak nemusel o nic starat. Ve stánku tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz na něj již čekalo startovní číslo a jeho osobní trenér Martin Řehák. Společně prošli vhodnou taktiku na rychlý sobotní závod. Oblékl se do připraveného závodního dresu od Lawi a kapsy naplnil sportovní výživou Nutrend. Poté se s celým závodním týmem Alltraining.cz rozcvičil a připravil svůj organismus při vedeném rozjetí.

Do závodu tak Roman šel dle svých slov připravený jako nikdy. A závod si opravdu užil. Zbytek dne pak trávil v zázemí stanu společně se členy závodního týmu. S přátelskou partou si vyměnil své dojmy ze závodu a jeho nový trenér Vojtěch Beran mu pověděl vše k jeho hlavní ceně. Tou je měsíc online tréninkového vedení zdarma. Společně tak nastaví spolupráci, která může Romana přivést k ještě lepším výkonům. Na závěr nemohlo chybět vyhlášené na velkém podiu kde si Roman z rukou Vojty Berana převzal další věcné ceny a rozloučil se s plzeňskou tratí.

PRO ZÁVOD 10.9. 2016 Znojmo Burčák Tour BUDOU SUPER BIKEŘI LOSOVÁNI 9.9. 2016.VYLOSOVANÍ BUDOU TELEFONICKY KONTAKTOVÁNI.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

ZAČÍNÁME VŽDY V 10:00 U NAŠEHO STÁNKU V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT