Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

SOUBOJ o tréninkový kemp na Mallorce s Alltraining.cz a ČT sport na Vrchol nabírá na obrátkách!

Publikováno | Sdílet:

SOUBOJ o tréninkový kemp na Mallorce s Alltraining.cz a ČT sport na Vrchol nabírá na obrátkách!

Již druhý díl seriálu s ČT sport na Vrchol byl tento víkend odstartován v malebném prostředí Františkových lázní a ani čtyřiceti stupňová vedra neodradila závodníky, kteří chtěli porovnat své síly s konkurenty a zabojovat o tréninkový kemp na Mallorce pod vedením zkušeného trenéra Vojtěcha Berana.

V sobotu a neděli se na trati předvedla velmi slušná konkurence závodníků a náš trenér Vojtěch Beran byl samozřejmě k dispozici závodníkům, aby jim pomohl zvládnout náročnější úseky trasy a zachránit jim tak velmi cenné vteřiny. Lépe zvládnutá technika jízdy mnohým z nich přinesla lepší výsledky a tedy i postup v tabulce.

V sobotu se i přes velká vedra zúčastnil úctyhodný počet cyklistů. Hodně z nich bylo místních, ale zaregistrovali jsme některé nám již známé tváře, které si po zkušenosti z minulého týdne v Praze, chtěli zasoutěžit znovu. V neděli byla účast ještě vyšší, rodiče přivedli i své ratolesti, takže ve dvou věkových kategoriích mohly poměřit své síly i ony.


V neděli se na trati objevil také náš pravidelný účastník Mallorca kempu Petr Vrána. Vojta Beran s Petrem projížděl kluzké zatáčky a napomáhal ve zdánlivě jednoduchých úsecích, které se však v rychlosti staly zrádnými.

Petr nakonec dosáhl skvělého osmého místa a děkoval Vojtovi za rady v technice jízdy, díky nimž se zlepšil o 5 vteřin.

V průběhu dne všichni závodníci mohli na stánku Alltraining.cz doplňovat energii doplňky stravy od našeho výživového partnera NUTREND, jejichž správnou konzumaci vždy Vojta závodníkům vysvětlil.

Přísun energie ve formě enduro tyčinky zužitkoval jezdec Albert Pance, který v sobě nezapřel bývalého vrcholového cyklistu a dojel si pro první místo.

Závodu se zúčastnila i naše kolegyně Ivana Dušková, která i přesto, že spadla na jednom z náročnějších úseků, byla díky předchozím radám trenéra Vojty schopna dohnat ztrátu a nakonec skončila druhá.

Jak sama říká, je ráda, že to nevzdala a zabojovala.

Neděle byla ukončena výzvou, kterou pro oba vítěze připravil Vojta. Petra a Albert měli předvést svou zručnost na kole a projet nelehký slalom. Vojta jim samozřejmě předem poradil, jak by si měli počínat a ukázal jim triky, kterým učíme naše svěřence na MTB kurzu techniky.

Nakonec se ani jednomu z nich nepodařilo slalom bezchybně projet a odměnou za to, jim bude skok do jezera na kole na kempu na Dolní Moravě. Už se těšíme!

Nezapomeňte pravidelně sledovat naše poradenská okénka, která právě pro vás natáčí s ČT sport Vojta, aby vám pomohl co nejlépe zvládnout techniku jízdy a jízdu se také víc užít. Příští týden budeme pokračovat v seriálu v Moravském krase. My už se teď těšíme na další sportem nabitý víkend, tak si přijďte zasoutěžit! 

KOMPLETNI REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

 

 

 

 

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT