Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Spokojený SuperBiker na Manitou Železné hory CARDION

Publikováno | Sdílet:

Již desátou zastávkou tohoto roku seriálu Kolo pro život se stal atraktivní závod Manitou Železné hory CARDION, který se jezdí už od roku 2000 a řadí se k nejnavštěvovanějším podnikům v rámci kalendáře cyklistické MTB série. Oblíbená akce zamířila do Chrudimi v sobotu 21. srpna, na programu jsou dvě závodní trasy i pohodové jízdy pro rodiny s dětmi a ani tréninkové a rehabilitační centrum Alltraining.cz u toho nemohlo chybět!

Místo startu pro hlavní závody na trasách B a C je totožné, délka i převýšení se liší. Zatímco účastníky béčka čeká porce 65 kilometrů s převýšením přes 1300 metrů, závodníci na trase C se vydají na 39kilometrový okruh s převýšením okolo 550 metrů. Obě tratě jsou plné zajímavých technických pasáží, dlouhých výjezdů i sjezdů a nádherného krajiny Železných hor. 

SuperBiker

Pro sobotní závod z hojného počtu soutěžících byl vybrán amatérský cyklista Jan Zelený. Honza je od prvního pohledu sportovec tělem i duší, a proto si cyklistiku a zejména závodění velmi oblíbil.

Závod v Chrudimi byl tak pro Honzu v této divné době bohužel teprve prvním, a tak jsme rádi, že ho prožil právě s námi. Hned ráno se sešel lehce nervózní s trenérem Alltraining.cz Vojtěchem Beranem, který mu předal mnoho cenných rad zkušeného závodníka.

Mimo to Honza dostal podporu v podobě sportovní výživy od Nutrendu, a nesměl chybět náš chytrý superbikerský dres. Absolvoval protažení s týmem závodníků Alltraining.cz teamu a následně se s nimi pod Vojtovým vedením jel důkladně rozjet před závodem. Celá skupina si najela i úvodní technickou pasáž na schodech. Následně si mohl náš SuperBiker vychutnat předzávodní masáž, aby se cítil opravdu jako profi závodník. Nyní už nic nebránilo tomu, aby se Honza vydal na trať závodu a vydal ze sebe maximum.

Po dojetí, byla na Honzovi vidět velká spokojenost. Celý den si velice užil a na závěr si vystoupal i na velké podium, kde mu byly předány ceny od našich partnerů. My mu touto cestou přejeme mnoho sportovních úspěchů nejen na kole.

Do našeho projektu se může přihlásit úplně každý, kdo se zúčastní jakéhokoliv závodu v rámci seriálu Kolo pro život.

Jsme rádi, když naše rady pomůžou a vedou k lepším výsledkům, těšíme na další spolupráci!

Výsledky týmu Alltraining.cz v Chrudimi 21.08.2021

Trasa B
Bělka Radek 14./143. (muži 17-29)

Šíma Robert 59./187. (muži 40-49)

Kolář Jiří 18./85. (muži 40-49)

Trasa C
Beranová Tereza 1./77. (ženy 30-39)

Víšek Zdeněk 1./61 (nad 60. let)

 

CHCETE SI I VY VYZKOUŠET VIP DEN JAKO PROFESIONÁLNÍ SPORTOVEC A STÁT SE SUPERBIKEREM?  

REGISTRACE DO PROJEKTU ZDE

NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO DALŠÍ ZÁVOD SERIÁLU KPŽ VE ZNOJMĚ 4. 9. 2021.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, stavte se u stánku Alltraining.cz při kterémkoliv závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus, nastavit správný posed, s tréninkem a s mnoha dalšími věcmi týkajících se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet různé pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Nebo se k nám přijďte rozcvičit před závodem!

ZAČÍNÁ SE V 8:00 U STÁNKU ALLTRAINING V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

 

 

 

   

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT