Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Sprinterská bitva o Mallorské kempy pokračovala v Moravském Krasu!

Publikováno | Sdílet:

Sprinterská bitva o Mallorské kempy pokračovala v Moravském Krasu!

Další díl s Čt Sport na vrchol pokračoval dalšími dvěma dny na Moravě v Jedovnici u Brna. Tréninkové centrum Alltraining.cz s trenérem Vojtěchem Beranem bylo opět u toho a ve dnech 15. – 16.8. pomáhalo mnoha závodníkům zdolávat nesnáze tratě.

Do Jedovnice se opět sjela výborná konkurence. Ve třech kategoriích více než 100 závodníků se pustilo do bitvy o hlavní cenu tréninkového kempu na Mallorce 2016. Širokého startovní pole se muselo poprat se zdánlivě jednouchou tratí.

Náš odborník a zkušený  trenér řady předních českých cyklistů byl všem nápomocen. Vojta řadě závodníkům, ukazoval, jak mají projet rychlé travnaté zatáčky, prudké výjezdy a písčité sjezdy, které se na první pohled zdály jednoduché, ale zdaleka tomu tak nebylo.


Protože jde zejména o televizní pořad, opět jsme natočili v našem poradenském okénku rady jak se správně oblékat, jak správně na kole doplňovat energii a nezapomněli jsme ani na rady z techniky jízdy na kole.

Na vše, co se tu dělo, se můžete opět  podívat příští týden v televizi.  Pravidelný čas vysílání je každý den vždy od 16.45. Váženým hostem sobotního závodu se stal i exprofesionál Jan Hruška, který svou přítomností příjemně zpestřil atmosféru závodu.

Naše týmová hosteska zaznamenala velkou poptávku na školu techniky, kde již v říjnu máme na tréninkový kemp skoro plno.  Celé dva dny vládla v autokempu v Jedomělicích výborná nálada, bojovná atmosféra a viděli jsme za celý víkend mnoho vyrovnaných soubojů.


Čtyři nejlepší se probojovali na námi vedený cyklistický kemp školy techniky, na jehož konci budou mít možnost s ostatními účastníky o tréninkový kemp na Mallorce s komplexní péčí a programem.


Jestli i vy máte chuť si zasoutěžit a zapojit se do bojů o hlavní cenu, přijeďte příští víkend na Dolní Moravu, kde budou vybráni poslední 4 finalisté, kteří budou mít šanci bojovat o tréninkový kemp na Mallorce s Alltraining.cz. Na tomto natáčecím víkendu se sešlo mnoho pravidelných účastníků námi pořádaných kempů.

Jedním z nich byla právě i vítězka ženské kategorie Jana Somerová, jež naučenou techniku velmi dobře využila.


Na Dolní Moravě se na vás těšíme!

KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII





MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT