Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Šumavský MTB Maraton STRABAG se SuperBikerem od Alltraining.cz

Publikováno | Sdílet:

Technické tratě, těžká stoupání i nádherné výhledy. Šumava je pro cyklistiku stvořená, což potvrdil Šumavský MTB Maraton STRABAG, který se uskutečnil v sobotu 31. července 2021 se zázemím v areálu Zadov-Churáňov. Ani na tomto tradičním závodě nechyběl Alltraining.cz se svým projektem SuperBiker. 

SuperBiker Martin ihned po vylosování projevil nadšení ze své výhry a okamžitě jsme zamířili k našemu stánku tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz. Nejvíce se těšil na odborné rady, jak ze svého výkonu vytěžit maximu. Proto bedlivě poslouchal výklad zkušených trenérů z Alltraining.cz. Ti ho nejdříve seznámili se sportovní výživou od firmy Nutrend, následně prošli do detailů nástrahy trati a pak jsme vytvořili vhodnou taktiku pro Martinůn závodní výkon. V rámci metodicky vedeného rozjetí mu zkušený trenér Adam Ptáčník ukázal nejzákeřnější místo na trati a vysvětlil mu nejvhodnější stopu.

Martin jakožto SuperBiker byl vyhlášen na velkém podiu téměř jako vítěz. Do cíle se totiž dostavil jen krátký moment před vypuknutím ceremoniálu, ale z jeho radosti to neubralo, protože byl velmi spokojený, že závod dokončil. Jak sám přiznal, bez našich rad by nedopadlo. Martin si navíc na podiu počínal jako ostřílený šampion, když svižně odpovídal na otázky komentátora Tomáše Haptvogla.

Výsledky týmu Alltraining.cz na Sumavě 31.07.2021

Trasa B
Bělka Radek 6./32. (muži 17-29)

Čebiš Vladislav 73./247. (muži 40-49)

Kolář Jiří 17./68. (muži 40-49)

Trasa C
Smetanová Lucie 5./112 (ženy 17-29)

Bačovský Martin 86./190 (muži 40-49)

 

Do našeho projektu se může přihlásit úplně každý, kdo se zúčastní jakéhokoliv závodu v rámci seriálu Kolo pro život.

Jsme rádi, když naše rady pomůžou a vedou k lepším výsledkům, těšíme na další spolupráci!

CHCETE SI I VY VYZKOUŠET VIP DEN JAKO PROFESIONÁLNÍ SPORTOVEC A STÁT SE SUPERBIKEREM?  

REGISTRACE DO PROJEKTU ZDE

NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO DALŠÍ ZÁVOD SERIÁLU KPŽ V CHRUDIMI 21. 8. 2021.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, stavte se u stánku Alltraining.cz při kterémkoliv závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus, nastavit správný posed, s tréninkem a s mnoha dalšími věcmi týkajících se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet různé pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Nebo se k nám přijďte rozcvičit před závodem!

ZAČÍNÁ SE V 8:00 U STÁNKU ALLTRAINING V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT