Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Super Biker Honza se s Alltraining.cz nejen připravil chytře, naučil se sjet i obávané schody!

Publikováno | Sdílet:

Super Biker Honza se s Alltraining.cz nejen připravil chytře, naučil se sjet i obávané schody!

Chcete si užít pohodu a dobrý pocit z nového závodu letošní termínovky KPŽ? Vyvarovat se omylů a připravit se na trať závodu jako Super Biker? Rozcvičit se a rozjet před závodem může pod vedením trenérů z tréninkového centra Alltraining.cz každý. Ve Znojmě začínáme s vedeným programem od 10:10 hod. Tak neváhejte a rozcvičte se na závod společně s námi chytře!

Pokud chcete závod Znojmo Burčák Tour Kooperativy absolvovat jako Super Bikeři, přečtěte si, jak prožili svůj VIP den vylosovaný Super Biker Jan Kučera v Železných horách, ať víte, jaké služby na vás u Alltrainingu.cz čekají.

V Chrudimi se sešel Super Biker s týmem Alltraining.cz, aby zvládl těžký a technický závod bez výraznějších potíží. Trať na 67km si zvolil Jan Kučera a do závodu vstupoval se startovním číslem 417. Sobota 23. 8. nás přivítala po nočním dešti slunečným počasím.

Super Biker se sešel v deset hodin u stánku tréninkového centra Alltraining.cz v dobré náladě. Honza po uvítání a představení toho, co ho celý den bude čekat obdržel speciální Super Biker dres, který si po závodě biker odnesl domů jako památku na den strávený coby proficyklista. Zároveň mu byl zapůjčen pulsmetr Garmin pro následné vyhodnocení závodu.

Honza se nejdříve posadili ve stánku Alltraining.cz a trenéry probrali potřebné informace o závodu. Jednalo se hlavně o zvolení tempa na dlouhý závod a také týkající se doplňování potřebných tekutin a energetických zásob. Energii ve formě tyček, gelů a iontového nápoje obdržel Super Biker od značky Nutrend.

 Poté se celá početná skupina Alltraining.cz spolu s ostatními závodníky pod vedením zkušené fyzioterapeutky a trenérky pořádně protáhli svaly. Následně na bikery čekala pohotovostní masáž, která připravila svaly na následující těžký závod.




Následovalo rozjetí, kde trenéři z centra Alltraining.cz  vedli skupinu nejen metodicky ale i technicky.  Zvolil proto při rozjetí i technické části, konkrétně schody. Ty totiž byly i součástí závodu Manitou Železné hory České spořitelny. Na schodech si všichni vedli bez potíží. Po rozjetí zbylo jen nepatrně času na doplnění tekutin a vyrazilo se na start a dlouhý závod.


Honza po čtyřech hodinách na trati dorazil do cíle. V cíli byl velice spokojený, protože to byl jeho nejlepší výsledek letošní sezóny. Honza velice ocenil metodické vedení přípravy, zejména před začátkem závodu. Poskytnuté informace mu výrazně pomohly pravidelně doplňovat energii, kterou dříve podceňoval a doufá, že díky dalším radám a další spolupráci se posune ve svém závodění dál.

Super Biker Honza byl ke konci dne oceněn na podiu. Obdržel měsíční trénink zdarma a vyprovodil ho potlesk přihlížejících diváků. Sám Honza po vyhlášení neskrýval nadšení z uplynulého dne a už nyní se těší na další systematickou spolupráci pod vedením zkušeného trenéra Vojtěcha Berana z tréninkového centra Alltraining.cz.

KOMPLETNÍ FOTO REPORTÁŽ ZE ZÁVODU ZDE

Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším vynikajícím výsledkům, a chtěli byste závodit na závodě seriálu Kolo pro život na Znojmo burčák tour Kooperativy jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

 

Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod Znojmo burčák tour Kooperativy 6. 9. 2014   budou vylosováni Super Bikeři 5. 9. 2014.

Vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT