Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Super Biker jako dárek - zážitkový den ve Varech se vším všudy

Publikováno | Sdílet:

Super Biker jako dárek -  zážitkový den ve Varech se vším všudy

Projekt Alltraining.cz Super Biker byl i součástí i KPŽ Karlovarského bikemaratonu. Již před startem bylo jasné, kdo se Super Bikerem stane, protože přítelkyně Tereza obdarovala svého přítele Milana tímto zážitkem.  Abychom umocnili prožití jeho dnu profesionála, vybrali jsme Terezu, jako druhou Super Bikerku. Po obdržení této zprávy byly oba naprosto nadšení a už se nemohli dočkat soboty.

Super Bikeři

Pro naše dva SuperBikery začíná vše necelé dvě hodiny před startem závodu, podle toho na jakou trasu se vydají. U profesionálů se závodník stará jen o svůj samotný výkon a nic jiného, tak je to přesně i u nás a našeho projektu. Super Bikeři mají nachystána startovní čísla, obdrží dárkový dres, sportovní výživu, garmin 520 s pulsmetrem abychom mohli následně vyhodnotit jejich výkony.

Mají k dispozici kompletní zázemí našeho stánku včetně iontových nápojů. Po úvodním seznámení s tréninkovým a rehabilitačním centrem Alltraining.cz a veškerými potřebnými informacemi jsme mohli začít. Velmi důležité je nastartování a rozehřátí organismu před startem závodu, a tak jsme začali rozcvičením a protažením celého těla, následně navazovalo velmi důležité rozjetí a seznámení s částí trati, zejména startu a cíle. Naši dva Super Bikeři se rozhodli pro kratší trasu C a i ta měla velmi náročná a technická místa. Vše bylo znásobeno podmáčeným náročným terénem a velmi vhod přišli technické rady od trenérů Alltraining.cz.

 

Již nezbývalo nic jiného než popřát našim Super Bikerum hodně štěstí v závodě a ať se drží našich rad. Milan, je sportovec od mala a s tratí pral velmi dobře a dokončil na pěkném 48. místě celkově. Přítelkyně Tereza dorazila do cíle s větší ztrátou, ale nechala na trati všechno  a jak sama řekla, díky našim radám závod dokončila.

Následovalo vyhodnocení závodu s našimi trenéry a diskuze na čem by se dalo zapracovat a co by bylo dobré zlepšit do dalších závodů. Aby byl zážitkový den řádně ukončen, byli naši dva Super Bikeři vyhlášeni na podiu a jak se u profesionálů sluší a paří poskytli i rozhovor z místním moderátorem a održeli speciální dárek od Alltraining.cz trénování pod vedením trenéra na jeden měsíc zdarma.

Traséři

 Tři chytří traséři nechyběli ani na  KPŽ v Karlových Varech aby rozdávali rady, ukazovali ideální stopu, povzbuzovali a udávali správné tempo. Už tak technicky náročnou trať znásobily náročné podmínky, které byly způsobené dešťovými přeháňkami před startem.  

Jeden trasér s hodinovým odstupem se vydal na trasu C, další dva traséři na trasu B s odstupem jedné hodiny respektive dvou. Já jako trasér číslo 2 hodnotím závod takto:“ Byl to nejtěžší závod z hlediska podmínek. Rozdal jsem mnoho rad a pomohl s několika technickými problémy, zapříčiněné pádem. Velmi mile mě překvapilo mnoho povzbuzujících diváků podél trati“.

 

ZKUSTE ŠTEŠTÍ SE STÁT I VY SUPER BIKEREM!! PRO ZÁVOD 19. 8. 2017 MANITOU ŽELEZNÉ HORY SE JIŽ MUŽETE REGISTROVAT NA NÍŽE UVEDENÉM LINKU. ZKUSTE ŠTĚSTÍ I VY!

REGISTRACE ZDE 

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

ZAČÍNÁME VŽDY V 10:00 U NAŠEHO STÁNKU V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT