Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Super Biker Petr na KPŽ Karlovy Vary se dozvěděl jak chytře doplňovat energii při závodě (16.8.2014)

Publikováno | Sdílet:

Super Biker Petr na KPŽ Karlovy Vary se dozvěděl jak chytře doplňovat energii při závodě (16.8.2014)

Super Biker v Karlových Varech na Karlovarský AM bikemaraton Škoda Auto, si nechal od teamu Alltraining.cz poradit, jak se připravit na opět teplý a nejtěžší závod série Kola pro život. Tentokrát se vyvoleným stal Petr Havránek, který si den užil naplno.

Jelo se mi s podporou Alltraining.cz skvěle, děkuji za vše!

Petr dorazil na stánek s předstihem. Seznámil se s programem dne a s tím, co ho všechno čeká. Obdržel tašku plnou produktů od sponzora Nutrend a speciální dres Super Bikera od firmy Lawi.

Krom věcných cen dostal doporučení, kdy sníst poslední jídlo a o hodinku později se opět sešl u stánku Alltrainig.cz, kde jej přivítal i trenér Vojta Beran, který celý den Super Bikerovi předával nezbytné informace k těžkému závodu, který ho čekal.



Také mu byl zapůjčen sporttester  a cyklocomputer od firmy Garmin, kde mohl sledovat svou aktuální rychlost, ujetou vzdálenost a hlavně tepovou frekvenci, ze které se následně dalo vyhodnotit průběh závodu.



Petr dostal rady kdy zařadit energetických tyčky a kdy zas gely. Protože trasa závodu byla od loňského roku lehce pozměněná, nedalo se přesně odhadnout, jak moc bude závod těžký. V cíli se ukázalo, že se závod stal opět jedním z nejtěžších v této sezóně Kola pro život.



Před každým pořádným výkonem je potřeba tělo připravit na zátěž. To jsme samozřejmě neopomněli ani tentokrát. Spolu s členy teamu Alltrainig.cz, kteří nechtěli nic ponechat náhodě, se náš Super Biker rozcvičil pod vedením zkušeného trenéra Vojty Berana.



Po pořádném rozcvičení následovala pohotovostní masáž od naší masérky Petry a rázem byly svaly připraveny i na následující zátěž a mohlo se jet na společné rozjetí, kde se pod vedením Alltraining.cz vyrazilo rozjet i spousta nových bikerů.



Ti se společně se Super Bikerem dozvěděli nové fígle v předstartovní přípravě. Ve Varech byl start v centru města, a tak nebylo moc dalšího času na zdržování. Doplnili se lahve iontovými nápoji a vyrazilo se na start.



Docíle dojel Petr mezi těmi v popředí a hned dodával: „Nejvíce mi pomohl návod, jak správně doplňovat tekutiny a energii. Jelo se mi s vaší podporou skvěle, děkuji za vše!“, dodává Petr v cíli.



Náš Super Biker se shodl, že informace od teamu Alltraining.cz  mu velice pomohly v závodě a těší se, že je znovu využije již v Plzni, kam se opět chystá. Informacemi o výživě doplňování tekutin, ale i taktikou závodění byly pro něj nové a velmi si jich váží, dodával.

KOMPLETNÍ FOTO REPORTÁŽ ZE ZÁVODU ZDE


Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším vynikajícím výsledkům, a chtěli byste závodit na závodě seriálu Kolo pro život na Šumavském MTB maratonu České spořitelny jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

 
Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod 23. 8. 2014  KPŽ Manitou Železné hory České spořitelny budou vylosováni Super Bikeři 22. 8. 2014.

Vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT