Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Super Biker si odbyl premiéru na Praha-Karlštejn Tour České spořitelny, KPŽ (26.7.2014)

Publikováno | Sdílet:

Super Biker si odbyl premiéru na Praha-Karlštejn Tour České spořitelny, KPŽ (26.7.2014)

Závod Praha-Karštejn byl jako každé rok obsazen obrovským počtem závodníků. V dresu Super Bikera se tentokrát předvedl Petr Skalický, který si v letošním roce odbýval premiéru v závodě seriálu Kolo pro Život. Jako nadšený biker si rád vyzkoušel profesionální zázemí během závodního dne s kompletním servisem od tréninkového centra Alltraining.cz, které mu pomohly podat výkon nad své síly během závodu.

„Můj první závod byl super!“  říka Super Biker.

Ke stánku Petr dorazili s předstihem a dobrou náladou. Obdržel dres Super Bikera jako dárek, čímž byl příjemně potěšen. Úvodem se seznámil s programem dne, jeho kolo se hned dostala do rukou mechanika, který zkontroloval všechny potřebné věci, aby před startem bylo kolo v pořádku.



Připevněn na kolo byl důležitý pomocník v podobě GPS cyklocomputeru Garmin a následovala pauza pro malou energetickou svačinu, která 2.5 hodiny před výkonem plně energeticky nasytila tělo cyklistů.

Na minutu přesně se opět Super Biker sešel tentokrát i se zkušeným trenérem Vojtou Beranem. Dozvěděl se od něj, jak nastartovat své tělo před startem závodu, něco o profilu dlouhé trati a především o doplňování tekutin a stravy, které bylo v sobotním pařáku nezbytnou nutností.



K tomu mu posloužily produkty od firmy Nutrend, které dostal jako další předzávodní dárek. Teploty dosahovaly vysokých hodnot, tak bylo důležité správně tělo zavodnit a energicky s předstihem zásobit.



Následovalo rozcvičení spolu s ostatními z teamu Alltraining.cz. V Chuchli se sešli v rekordním počtu. Hned jak byly svaly správně protaženy, následovala pohotovostní masáž od naší výborné masérky Petry a celý team Alltraining.cz pod vedením trenéra  i s naším Super Bikerem vyrazil na společné rozjetí před samotným závodem. Po rozjetí zbývá čas jen na doladění nezbytností a opětovné doplnění tekutin.

A byl tu start. Všichni byli dobře rozhřátí, a tak dobře snášeli rychlý těžký start. Petr se přes parné a horké počasí na závod velice těšil. Striktně se držel rad, které jim Vojta a celý team Alltraining.cz předal a podle jeho slov se vyplatilo pravidelně s předstihem doplňovat tekutiny i energii, které měl po celý závod najednou dostatek. Po dojezdu Petr ihned řekl, že se těší na systematický trénink s Vojtou.



Ten od Alltraining.cz dostal jako dárek, a co nevidět se do toho vrhne.  Láká ho prý, že je povede v jejich sportování stejný trenér, který vede Kristiána Hynka, Václava  Ježka, Honzu Strože či mladého talentovaného juniora Jana Vastla.

Super biker se po závodě na rozdíl od většiny ostatních bikerů, jel volně vyšlapat, aby pomohl rychlému odplavení kyseliny mléčné ze svalů, dal si regenerační drink, podvodní protažení svalů a až poté je čekalo vyhodnocení výkonu, kde s trenérem Vojtou Beranem probral chyby a dotazy z uplynulého těžkého závodu. 



Vojta zhodnotil, jak si v závodě stál fyzicky a jak vypadal jeho výkon, odůvodnil chybky na trati, kterých se Super Biker Petr dopustil, a upozornil, na co si v následujících závodech a tréninku dát největší pozor.



Závěr dne byl pro Super Bikera odměnou. Byl vyhlášen na pódiu a vychutnal si tak pocit uznání a vítězství z dobrého výkonu. Kromě dárků od firmy Nutrend a Garmin byl hlavním dárkem  - měsíc tréninku zdarma, který na něj čekal, potěšil a hned Petr sliboval, že se do toho hned pustí.

Výsledky:

53km: 504./184. SKALICJKÝ Petr


KOMPLETNÍ FOTO REPORTÁŽ ZE ZÁVODU ZDE

 Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším vynikajícím výsledkům, a chtěli byste závodit na závodě seriálu Kolo pro život na Šumavském MTB maratonu České spořitelny jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

 
Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod 2. 8. 2014 na Šumavě na Šumavský MTB maraton České spořitelny budou vylosováni Super Bikeři 31. 7. 2014.


Vylosovaní budou telefonicky kontaktováni. 

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.


Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT