Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Super Biker zazářil a Chytří traséři pomáhali v blátivé trati co mohli!

Publikováno | Sdílet:

Super Biker zazářil a Chytří traséři pomáhali v blátivé trati co mohli!

Ani na tradiční Plzeňské MTB 50 nechyběl úspěšný projekt Alltraining.cz Super Biker. Tentokrát se usmálo štěstí na Libora, který jel svoje první Kolo pro život a díky nám si svoji premiéru mohl vychutnat naplno a to doslova jako profesionál!

Super Biker

Jak už tomu tradičně bývá, prvně je náš Super Biker seznámen s naším sportovním s rehabilitačním centrem Alltraining.cz, tentokrát se všeho ujal sám zakladatel projektu trenér Vojtěch Beran. Po úvodních formalitách jsme Libora obdarovali naším týmovým dresem, sportovní výživou a v neposlední řadě zapůjčili Garmin 520 pro sledování jeho výkonu a zejména pro analýzu po závodě.

Protože v Plzni panovalo chladné počasí, nesmělo se podcenit zahřátí organismu, proto jsme začali komplexním zahřátím celého těla při rozcvičce. Krátce na ní navazovalo rozjetí na kole, ve kterém bylo velmi důležité zařadit interval a řádně tělo probudit a připravit na zátěž. Sešla se znovu velmi početná skupina aby si nechala odborně poradit od trenérů.

Všechny tyto věci Libor velmi ocenil a stejně tak i další rady, jako je správný tlak v pneumatikách a dobře provedená technika v terénu zvláště v takových těžkých podmínkách, které panovali v Plzni. Po závodě jsme vše vyhodnotili a Libor dodává: " K mému 42. místu mě velmi pomohli rady od trenérů, příprava kola a velice oceňuji systém rozjetí a jeho výhody v následném závodě. Všem děkuji."

 Všechny tyto rady a mnohem více se dozvíte a mnohé naučíte na našem MTB Kempu v Koutech 6 - 8.10.2017! Neváhejte a přidejte se k nám!

 Traséři

Rozdávat rady, povzbuzovat a udávat tempo na techniky náročné trati se vydali dva traséři na trase B a jedna trasérka na trase C. Trasér číslo 1. říká: "Všiml jsem si zejména přefouknutých gum, díky kterým na kluzké trati a zejména při kořenových výjezdech lidé podhrabovali a klouzali. Zde je důležitá i správná technika výjezdu a uvolněnost."

Trasér číslo 2. hodnotí závod takto: "Jako úspěšný profesionální cyklista dráhař a olympionik Adam Ptáčník jsem si všiml zejména těžkých převodů, se kterými by mely problém i mé silné nohy. Po půlce závodu bylo vidět, jak většině dochází síly a chytají je křeče. Mnoho těchto problému vzniká špatným rozjetím nebo rozvržením tempa. Dále mnozí měli špatně nastavený posed na kole, nízko sedlo, špatnou velikost kola.

Trasérka číslo 3. Terka říká: "Zaměřila jsem se na povzbuzování v prudkých stoupáních a dále jsem rozdávala rady ohledně volení správné stopy při sjezdech, kontrolování doplnění energie po 20 minutách aby nedocházely síly. Většina závodníků nezná své možnosti a limity, nejlepší způsob jak na ně přijít a zlepšit svoji výkonnost je zátěžový test, na kterém se vše zjistí.

Všechny tyto postřehy s námi můžete zažit na našich kempech nebo vás rádi přivítáme v našem nově zrekonstruovaném sportovním a rehabilitačním centru v Praze!

ZKUSTE ŠTĚSTÍ SE STÁT I VY SUPER BIKEREM!! PRO ZÁVOD 9. 9. 2017 ZNOJMO BURČÁK TOUR SE JIŽ MŮŽETE

REGISTROVAT NA NÍŽE UVEDENÉM LINKU. ZKUSTE ŠTĚSTÍ I VY!

REGISTRACE ZDE

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

ZAČÍNÁME VŽDY V 10:00 U NAŠEHO STÁNKU V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT