Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Super Bikerem s Alltraining.cz, skvělý zážitek i prožitek!

Publikováno | Sdílet:

Super Bikerem s Alltraining.cz, skvělý zážitek i prožitek!

Tří Super Bikeři v Karlových Varech na Karlovarský AM bikemaraton Škoda Auto, si nechali od teamu Alltraining.cz poradit, jak se připravit na opět teplý a nejtěžší závod série Kola pro život. Tentokrát se vyvolenými stali muži a to dva bratři Michal a Sáva Hornovi. Jako třetí je doprovázel nadšený cyklista Ladislav Král.

Všichni tří závodníci dorazili ke stánku včas. Seznámili se s programem dne. Dostali doporučení, kdy sníst poslední jídlo a o hodinku později se opět sešli u stánku Alltrainig.cz, kde je přivítal i trenér Vojta Beran, který celý den Super Bikerům předával nezbytné informace k těžkému závodu, který je čekal.

Každému byl zapůjčen pulzmetr a cyklocomputer Garmin, pro následné vyhodnocení závodu. Vojta Super Bikerům radil jak doplňovat energii a tekutiny.



Kdy zařadit energetických tyčky a kdy zas gely. Protože trasa závodu byla od loňského roku výrazně pozměněná, nedalo se přesně odhadnout, jak moc bude závod těžký. V cíli se ukázalo, že se závod stal jedním z nejtěžších v této sezóně Kola pro život.

Před každým pořádným výkonem je potřeba tělo připravit na zátěž. To jsme samozřejmě neopomněli ani tentokrát. Spolu s členy teamu Alltrainig.cz a ostatními bikery, kteří nechtěli nic ponechat náhodě, se naši tři Super Bikeři rozcvičili pod vedením zkušeného trenéra Vojty Berana.

Po pořádném rozcvičení následovala pohotovostní masáž od naší masérky Báry a rázem byly svaly připraveny i na následující zátěž a mohlo se jet na společné rozjetí, kde se pod vedením alltraining.cz vyrazilo rozjet i spousta nových bikerů, kteří se společně se Super Bikery dozvěděli nové fígle v předstartovní přípravě. Ve Varech byl start v centru města, a tak nebylo moc dalšího času na zdržování. Pánové doplnili lahve iontovými nápoji, dostali hned nové občerstvení a vyrazili na start.

Jako první do cíle dorazil jeden z bratrů a to Michal. Ten přes pravidelné křeče, které podle jeho slov dostává pravidelně na každém závodě od začátku, ho k jeho překvapení dostihly, až ke konci závodu a to díky radám, které dostal od Vojty. „Nejvíce mi pomohl návod, jak správně doplňovat tekutiny a energii“, dodává Michal v cíli.

Jen o několik minut později protnul cílovou pásku druhý z bratrů Sáva, který zejména ocenil svižné rozjetí, jenž absolvoval s členy Alltrainig.cz team. Důležité pro něho byli rady jaký zvolit převod v náročném stoupání ale i během celém závodu a dodává: „Jelo se mi s vaší podporou skvěle, děkuji za vše!“

Jako třetí dorazil Michal, jehož tvář v cíli svědčila o tom, že trať byla velice obtížná. I přes vypětí všech sil si závod užil, velice mu prospěly rady od celého teamu Alltraining.cz, které se snažil svědomitě plnit.

Naši tři Super Bikeři se shodli, že informace od teamu Alltraining.cz  jim velice pomohly v závodě tomto závodě a těší se, že je znovu využijí již v Chrudimi, kam se všichni opět chystají. Informacemi o výživě doplňování tekutin, ale i taktikou závodění byly pro ně nové a velmi si jich vážíme, shodně dodávají.

Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším vynikajícím výsledkům a chcete závodit na dalším závodě seriálu „Kolo pro život" na Manitou Železné hry České spořitelny jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.
                                                                              
Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!
Pro závod  24. 8. v Chrudimi Varech na na Manitou Železné hry České spořitelny budou vylosováni Super Bikeři 23. 8. 2013 Všichni vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.


 
Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.
Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.


                                                              
Váháte kam na letní dovolenou? 
 
Vyrazte s Alltraining.cz koncem srpna na letní MTB kemp na Horskou Kvildu! Program máme připraven jak pro „hltače“ kilometrů, tak pro nadšené cyklisty a cyklistky a nově I PRO CELOU RODINU!
 
POSLEDNÍ VOLNÁ MÍSTA – Více ZDE
 

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz



KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT