Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Super Bikeři na Ještědu a v Praze si užili s Alltraining.cz den jako profíci!

Publikováno | Sdílet:

Super Bikeři na Ještědu a v Praze si užili s Alltraining.cz den jako profíci!

Uplynulý víkend se proháněli cyklisti s podporou tréninkového centra Alltraining.cz jako profíci jak na Ještědu, tak v Praze. Všichni zúčastnění si užili nejen skvělý den se stoprocentní podporou trenérů našeho centra, ale dozvěděli se i spousty novinek, které jim již nyní pomohou k lepším výsledkům! Zkuste své štěstí i vy a trénujte chytře!

Super Biker Aleš letěl na Ještědu s podporou Alltraining.cz jako vítr!

Další díl seriálu Kolo pro život se jel u Liberce pod názvem Ještěd Tour Kooperativy. Jak je zvykem a nedílnou součástí závodů, nechyběl ani vylosovaný Super Biker. Na start sobotního závodu se postavil jeden natěšený cyklista, který se těšil na servis a rady od Alltraining.cz. Aleš Vondráček se vydal dobývat Ještěd jako Super Biker.


V deset hodin se všichni sešli u stánku Alltraining.cz, s dobrou náladou a chutí se poprat s těžkou tratí, která na ně čekala. Chladné počasí, vítr, bláto a občasný déšť na 52km trati s převýšením 1700m si už žádá pořádnou dávku odvahy a hlavně i pečlivou přípravu.



Rozcvička, předstartovní masáž, rozjetí, příprava sporttesteru Garmin a konzultace správného stravování produktů firmy Nutrend při závodě to všechno se nesmí podcenit, a proto již od ranních hodin zahájil náš Super Biker Aleš přípravu pod taktovkou zkušeného trenéra Vojtěcha Berana a jeho týmu Alltraining.cz. Obzvláště rozjetí a zahřátí organismu se v sychravém počasí nesmí brát na lehkou váhu a tak bylo i kousek delší a náročnější než v teplých předchozích závodech.



Spolu se Alešem, vyrazilo na společné rozjetí i celá řada ostatních cyklistů. Seznámili se nejen s dojezdem, kde je ve finiši již nic nepřekvapí, ale i s kluzkými kořeny, blátíčkem a kameny, které byly po dlouhé době opět mokré a zrádné.  Klouzavý terén nás tento rok v seriálu ve větší míře potkal již poněkolikáté, při závodě prověřil všechny a po stránce techniky byl velmi přínosný. Super Biker Aleš v cíli vzpomínali s úsměvem na klouzavé zážitky z trati, které jim okořenily náročná stoupání.



Závod byl těžký a ani počasí nebylo úplně nakloněné cyklistice. Aleš si dobře rozvrhl tempo a v cíli při rozboru závodu s trenérem Vojtou řekl, že byl spokojen a na trati nechal maximum a všechny síly, co v něm byly. Také dodal, že mu velmi pomohlo intenzivnější rozjetí, které před tím spíše opomíjeli a jen tak před startem volně projel.



Celý den byl zakončen vyhlášením na stupních vítězů a Super Biker Aleš na nich stálo právem, za, jak se dokázal poprat s jednou z nejnáročnějších tras celého seriálu Kola pro život. Při čekání na vyhlášení, měl možnost vše probrat i s druhým můžem celkového pořadí  – Janem Strožem, který je rovněž Vojtovým svěřencem a povyprávěl mu dojmy ze systematického tréninku, který jej již druhým  rokem posouvá výrazně vpřed.

Výsledky:

52km: 315./87. VONDRÁČEK Aleš


KOMPLETNÍ REPORTÁŽ Z JEŠTĚD TOUR KOOPERATIVY ZDE


Super Bikeři na Genesis Bike Prague závodili chytře!

Třetí ročník pražského závodu GENESIS BIKE PRAGUE se letos neobešel bez SUPER BIKERŮ, projektu firmy ALLTRAINING.CZ. Jak se řádně připravit na závodní den a na co si dát pozor před a po závodě? To jsou otázky, na které dostanou odpovědi vylosovaní  šťastlivci z řad startujících. Na tento závod se jimi stali Klára Jaroušková, Petra Štěpánová, Tomáš Lehrl a Pavel Kalina.



Po uvítání Super Bikerů a seznámení s tím, co je po celý den bude čekat, následovalo seznámení s produkty od firmy Nutrend, které každý Super Biker obdržel v uvítací tašce. Následovalo doplnění „bidonů“ vodou z barelu, který byl připraven od Alltraining.cz a výběr z různých příchutí iontových nápojů, jelikož pitný režim byl na prvním místě. Poté následovala příprava samotných kol. Připevněny byly startovní čísla, přístroje Garmin sloužící k měření tepové frekvence a také jako navigace a tachometr - to vše v jedné šikovné krabičce. Super Bikerům tým Alltraining.cz připravil vše tak, aby se před závodem nemuseli ničím stresovat a závodní den si mohli užít bez problému.

Celá ranní rozcvičovací procedura byla zakončena předstartovní masáži a již se všechno točilo kolem startu. Do startu zbývá necelá hodinka a celá početná skupinka všech, co se chtějí správně rozcvičit, vyráží v čele se Super Bikeri a týmem Alltraining.cz – Lawi na společné rozjetí pod dohledem trenéra.



Po půl hodině důkladného rozjíždění, kdy se Super Bikeři podívali na úskalí prvních kilometrů a posledního kopce se všichni vrátili do stánku Alltraining.cz, doplnili zásobu tekutin a energie, trenér všem ještě řekl pár důležitých instrukcí k závodu- jak mají jet, čeho se vyvarovat, co kdy jíst a pít a už byl čas jet na start.



Po dojetí do cíle byli všichni plní dojmů. Trenér s každým individuálně prošel pocity a výsledky ze závodu a poradil co zlepšit již na příští závod. Vyhlášení výsledků a stupně vítězů čekali i naše čtyři vyvolené, za to že závod dokončili a drželi se rad trenéra,



dostali odměnu od zúčastněných sponzorů a od Alltraining.cz dostali měsíc tréninku zdarma, na který se všichni moc těší. Super Bikeři se také shodli na tom, že díky radám trenéra se jim závod povedl zcela nad jejich očekávání a že to jak jíst, pít a rozjetí s rozcvičením něco do sebe má.

Všem čtyřem patří velká gratulace za skvěle zvládnutý závod a přejeme jim mnoho sportovních zážitků a úspěchů.

Výsledky:
35km: 146./36.KALINA Pavel, 88./10. ŠTĚPÁNOVÁ Petra                                                     
60km: 215./138.LEHRL Tomáš, 239./9. JANOUŠKOVÁ Klára 


KOMPLETNÍ REPORTÁŽ Z GENESIS BIKE PRAGUE ZDE

Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším vynikajícím výsledkům, a chtěli byste závodit na závodě seriálu Kolo pro život na Vrchlabí – Špindl Tour Škoda Auto jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

 
Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod  28. 6. V Krkonoších na Vrchlabí Špindl Tour Škoda Autobudou budou vylosováni Super Bikeři 25. 6. 2014.


Vylosovaní budou telefonicky kontaktováni. 

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.


Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT