Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Super Bikeři na Oderské Mlýnici užili finále na stupních vítězů!

Publikováno | Sdílet:

Super Bikeři na Oderské Mlýnici užili finále na stupních vítězů!

Tak, jako tomu je na každém závodě Kola pro život, i na Oderské Mlýnici byli z řad bikerů vylosováni tři šťastlivci, kteří měli to štěstí a užili si závod jako praví profesionálové. Dlouhou trať 58km vyrazili pokořit Jiří Chudomel a Michal Cech a Super bikerka Zuzana Rajnochová. Ta si vybrala trať s délkou 34km a volba to byla více než správná, protože vybojovala první místo v kategorii.

Chladné ráno, kdy se teplota pohybovala okolo 0°C, naznačovalo konec a finále cyklistické sezóny. Přesto se to už okolo desáté hodiny v areálu závodu hemžilo dychtivými sportovci, kteří se těšili na velmi pěkný a spravedlivý závod, který dokonale prověřil zbytek sil a fyzičku všech zúčastněných.

 

Správná příprava před závodem proto byla nutností. A tak zejména pro nízkou venkovní teplotu neponechali Super Bikeři nic náhodě a pilně se již od rána pod vedením trenéra připravovali na velké finále, letošního pestrého ročníku seriálu Kolo pro život.

 

Naši Super bikeři se sešli na stánku s dobrou náladou a s úsměvem na rtech. Team tréninkového centra Alltraning.cz byl připraven předat nezbytné rady jak při závodě volit tempo, doplnění energie a nakonec i převody při zátěži tak, jako by závodili o příčky nejvyšší. Nakonec se to i naší Super Bikerce Zuzce k jejímu překvapení povedlo.

 

Všichni tři absolvovali rozcvičku, aby protáhli svaly a předešli jejich možnému poškození v chladném počasí, předstartovní masáž, která pomohla k rozproudění a ošetření namáhaných dolních končetin a nakonec rozjetí. Trenér Ferdinand rozdal rady do závodu a všechny vybavil výživovými energetickými suplementy a mohli se postavit na start.

Čekal na ně nelehký úkol, poprat se s velice krásnou tratí, ale náročnou spravedlivou tratí. Odměnou nejen pro naše Super bikery, ale i pro všechny startující byl povzbuzující dav, který zpestřil těžké stoupání při výšlapu na Mlýnici a vytvářel úžasnou atmosféru. „ Kopec jsme vylétli za podpory diváků jako nic a tím, že jsme věděli jak správně doplňovat energii při výkonu, volit správné tempo, jsme mohli bez krize pokračovat, až k cíli.“ Dodávají shodně naši tři Super Bikeři vyčerpaně v cíli.

 

Gratulace patří všem třem našim svěřencům. Jiří se umístil na krásném 45. místě, když od půlky závodu jel s Terezou Huříkovou a v cíli pěl chválu nejen nad tím, jak se mu po důkladné přípravě na závod jelo skvěle, ale i nad výkonem Terezy, nechtěl připustit porážku od ženy, ač je světová závodnice, a tak jl co mu síly a chytré rady stačiliJ.

 

Michal dokončil ve třetině startovního pole. Jelikož je to nadšený sportovec a nějakých 58km ho nemůže skolit, nečekal ani na vyhlášení výsledků a spěchal na hokejový zápas pomoct svému teamu k vítězství. A naše jediná zástupkyně něžného pohlaví vybojovala první místo v kategorii na trati 34km a dle jejích slov, se jí pod naším vedením jelo nejlépe z celé sezóny a těší se i na další trénink pod vedením Alltrainin.cz, který doufá, že posune její fyzičku ještě o kus dále.

 

Všichni tři byli na konci úspěšného dne vyhlášeni na stupních vítězů a jako odměnu za jejich výkony dostali měsíční trénink od tréninkového centra Alltraining.cz zdarma a věcné ceny od zúčastněných sponzorů a udělali si tak pěknou vítěznou tečku za letošním skvělým ročníkem seriálu Kolo pro život.

 


Zvolte již nyní správný začátek do nového ročníku seriálu Kolo pro život 2014 a rozjeďte se před novou sezónou bezstarostně na slunné Mallorce!
Využijte speciální zvýhodněné nabídky a turnusu nesoucího název Kolo pro život a rozjeďte se chytře do sezóny chytře s Alltraining.cz na Slunné Mallorce! Více ZDE

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT