Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Super Bikeři si svůj VIP den užili naplno!

Publikováno | Sdílet:

Super Bikeři si svůj VIP den užili naplno!

Na startu Olomouckého závodu nemohli opět chybět ani Super Bikeři-tři vylosovaní, kteří se přihlásili do této soutěže, aby si vyzkoušeli, jak se cítí profesionálové před startem, měli své zázemí se vším všudy a aby okusili pocit, že na ně někdo počká v cíli a hned po dojetí je vyfotí.

Ne pro každého smrtelníka je toto samozřejmostí, ale tito tři závodníci si všechny tyto výhody mohli plnohodnotně užívat.

U stánku se tým Alltraining.cz se Super Bikery potkal kolem 10:00 a tentokrát se podařilo vylosovat opravdu pestrou trojici závodníků- rozdílný věk, rozdílné zkušenosti i očekávání. Někdo jede na závody Kola pro život s očekáváním vítězství, jiný jede takhle dlouhý závod poprvé a další se bojí, aby mu starostlivost týmu Alltraining.cz neuškodila ve výkonu.

Před zahájením závodu bylo všem Super Bikerům vysvětleno, co je čeká a všichni započali svůj závodní den nasazením hrudního pásu k přístroji Garmin, důkladným rozcvičením a předstartovní masáží. Protože před každou fyzickou aktivitou by se měl člověk protáhnout a rozcvičit, všichni tři Super Bikeři poznali, jak se správně protáhnout a pod vedením trenéra Vojty Berana se jeli rozjet a připravit své svaly na výkon.

Na rozjetí s nimi opět vyrazil celý tým Alltraining.cz a rozjetí rozhodně nepodcenili, jelikož se vrátili jen chvilku před startem závodu. Jediné, co jim chybělo k řádnému startu, bylo doplnění bidonů a instruktáž od Vojty Berana, týkající se technických pasáží závodu, správného doplňování tekutin a jídla během závodu a v neposlední řadě tempa a rozložení sil.

Pro zkušeného borce Ctibora Hejtmánka bylo takové rozložení sil určitě podloženo zkušenostmi z mnoha předchozích závodů, ale benjamínek olomouckých Super Bikerů Lukáš, jel 51km jako jeden z nejmladších účastníků vůbec, proto zkušeností nebylo tolik a o to víc se musel na rady zkušeného trenéra soustředit.

Závod odstartoval a Super Bikeři odstartovali každý ve své startovní vlně. Očekávání v cíli netrvalo dlouho a již po dvou hodinách a pár minutách se objevil první z našich- Ctibor. V cíli se usmíval- ostatně jako celý svůj „superbikerský“ den a se svým výsledkem byl velmi spokojený. Bál se toho, aby mu po tak důkladném rozjetí nedošly síly, ale prý se mu jelo přímo skvěle a nikdy by neřekl, kolik námahy mu může takové rozjetí ušetřit sil. Druhý v cíli byl Marek Bubela, který svůj výkon ohodnotil též pozitivně, akorát ho trápilo, že měl mezi 30. a 40. kilometrem malou krizi, tudíž nemohl podat maximální výkon.

Poslední v cíli, ale zdaleka ne poražen, se objevil v cíli Lukáš Effenberger, který i přes svůj nízký věk podal parádní výkon a jen koukal, že to vše zvládnul. Všichni tři Super Bikeři se pak sešli u stánku Alltraining.cz a zaníceně líčili své zážitky a dojmy. Každého z nich ještě čekala regenerační procedura s přístrojem Compex, kterou Marek již v minulosti absolvoval, zbylí dva Super Bikeři měli ale na svých stehnech něco takového poprvé, proto to pro ně byla premiéra.

Nakonec přišlo vyhlášení na pódiu a předání cen, které mají všem třem Super Bikerům připomenout závod v Olomouci a jejich Super Bikers den, ve kterém měli možnost otestovat, o co lepší je profesionální vedení zkušeného trenéra, předzávodní i pozádvodní péče a dohled nad výživou a taktikou oproti běžnému závodnímu dni. Trenér Vojta Beran jim nakonec předal ještě pár rad týkajících se příštích závodů a tréninku a probral plusy a mínusy právě končícího závodního dne.

 Všichni tři Super Bikeři si den užívali a bylo to na nich vidět- občas je zkrátka příjemné nechat se hýčkat profesionální péčí a tento den snad bude jeden z těch, na které naši tři olomoučtí hrdinové budou ještě dlouho vzpomínat. Celý tým Alltraining.cz si to v Dolanech u Olomouce se Super Bikery parádně užil a měl nesmírnou radost, že mohl k těm dosavadním závodním zkušenostem přidat i tuto novou Alltrainingovou.

Jestli i Vy chcete zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat do dalších skvělých výsledků a chcete závodit na dalším závodě seriálu „Kolo pro život" v ÚPICI jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod  4. 6. V Úpici budou vylosováni Super Bikeři 2. 6. 2011

Všichni vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kola pro život, kde Vám poradíme, jak správně zatížit svůj organismus a můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se taktéž přijít rozcvičit a rozjet na závod. Začínáme vždy v 10.20 u našeho stánku v prostranství cíle.

Kompletní reportáže najdete v naší FOTOGALERII.

Těší se na Vás Team Super Biker.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT