Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Super Bikeři v Boleslavi poznali jak se správně připravit na závod

Publikováno | Sdílet:

Super Bikeři v Boleslavi poznali jak se správně připravit na závod

Super Bikeři v Mladé Boleslavi si prvně v životě vyzkoušeli řízené rozcvičení a rozjetí před závodem. Zjistili, že to není vůbec špatné a jede se jim po startu výrazně lépe...

Již podruhé v této sezóně se konal závod seriálu KPŽ- tentokráte v Mladé Boleslavi. Jako vždy byli vylosováni tři Super Bikeři, kteří měli možnost vyzkoušet si, jak prožívají závodní den profesionální cyklisté. Mezi vylosované se dostali Josef Kočíš, Luboš Doleček a Tomáš Douběta.

Tým Alltraining.cz netrpělivě očekával všechny tři naše VIP závodníky a kolem 10:30 jsme je měli všechny pohromadě a mohli jim konečně poodhalit, co je čeká a nemine. Vojta Beran dal každému z nich speciální dres, výživové doplňky a spousty rad ohledně předzávodní přípravy.

Mezitím byl na každé „superbikerské“ kolo namontován computer Garmin pro přesné sledování tepové frekvence a rychlosti a mechanik překontroloval všechny důležité součásti kol, aby stroje při závodě stoprocentně fungovaly.  Superbikeři se převlékli a následovalo důkladné rozcvičení, krátká masáž a rozjetí pod osobním dohledem trenéra. Nechyběla ani atmosféra týmu složena s ostatních členů Alltraining.cz

Po rozjetí byly dojmy Super Bikerů různé- rozjetí skvělé, rozjetí příliš dlouhé a rozjetí náročné. Jelikož ne každý z nich se je zvyklý rozjíždět, trochu se báli, co s nimi to rozjetí udělá.

Po rozjetí následovala už jen krátká instruktáž, doplnění bidonů, kontrola kapes (při každém závodě se musí jíst) a Super Bikeři odjeli směr start závodu.

Jako první dojel do cíle…, který hned po dojetí hodnotil závod jako „uff, to byla dřina“, ale s odstupem času si závod chválil, rozjetí mu pomohlo a se svým výkonem byl spokojen, stejně jako Vojta Beran, který s ním, stejně jako s dvěma dalšími Super Bikery, probral a ohodnotil závod a poradil jim, co dělat jinak. … se zdál začátek závodu překvapivě hladký, jelo se mu dobře a hlavně věděl, jak si rozložit síly v prvním kopci díky rozjetí.

Ke konci závodu však docházely síly a začal trochu tuhnout. Trenér Vojta Beran proto poradil, čím by to mohlo být a všem Super Bikerům bylo doporučeno, co mají dělat do budoucna. Technicky to všichni zvládli na výbornou, což je určitě potěšilo. Úplně nakonec si každý z nich užil masáž přístrojem Compex a samozřejmě si každý Super Biker odnesl z pódia za potlesku publika dárky jako památku na tenhle jejich závodní VIP den.

Pro některé Super Bikery to byly první jarní kilometry, pro někoho pomoc k dotažení perfektní přípravy před závodem a po něm. Všichni tři si závodní den nadmíru užili a spolu s nimi i personál Alltrainingu, který vždycky rád vidí, když jeho rady pomohou k lepšímu pocitu a výkonu ať v závodě, nebo třeba v tréninku.

Jestli i Vy chcete zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat do dalších skvělých výsledků a chcete závodit na dalším závodě seriálu „Kolo pro život" v Olomouci jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod  21. 5. V Olomouci budou vylosováni Super Bikeři 20. 5. 2011

Všichni vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kola pro život, kde Vám poradíme, jak správně zatížit svůj organismus a můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se taktéž přijít rozcvičit a rozjet na závod. Začínáme vždy v 10.20 u našeho stánku v prostranství cíle.

Kompletní reportáže najdete v naší FOTOGALERII.

Těší se na Vás Team Super Biker.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT