Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Super Bikerky zažily jak skvělou závodní přípravu, tak novou Eru!

Publikováno | Sdílet:

Super Bikerky zažily jak skvělou závodní přípravu, tak novou Eru!

Kolo pro život se po dvou nových destinacích vrátilo na známou trať. Do Plzně přitáhla stovky bikerů Plzeňská padesátka České spořitelny a opět přinesla mnohým spoustu zážitků. Tři odvážné ženy byly vylosovány, aby otestovaly, jaké je to mít profi podporu od Alltraining.cz.

Superbikerky dostávaly rady od zkušeného trenéra Vojtěcha Berana před startem a vítězka světového poháru na silnici Tereza Beranová jim pomáhala překonat nástrahy tratě přímo v terénu.  K tomu si mohly otestovat a vyzkoušet přímo v závodním tempu nového bika vyvinutého speciálně pro ženy, sestru Epica pro muže – ERU od Specialized. 

Jitka již letos podporu od Alltrainingu.cz zažila, a tak si veškerý servis a podporu vychutnávala. Eva a Patricie však toto zažívaly poprvé. Ráno se všechny sešly u stánku, aby mohly zahájit den plný zážitků. Po úvodním přivítání se dozvěděly, co je vše čeká. Následovala předstartovní masáž pro každou bikerku a společné protažení s fyzioterapeutkami Terezou a Petrou.

Poté hurá do sedel a jet prozkoumat první kilometry tratě.  Jelikož Eva, Patricie i Jitka absolvovaly krátkou trať, měly na přípravu více času. Po první rozjetí s teamem pod vedením trenéra Vojtěcha Berana absolvovaly ještě předzávodní intervaly tentokrát již zase pod vedením Terezy, která je individuálně opravila v technice a projely si společně důležitou konečnou pasáž před cílem. „Je vždy důležité vědět, jak bude vypadat cíl, pokud se rozhoduje v konečném spurtu, cíl musíte, holky, perfektně znát“, klade na srdce třem SuperBikerkám Tereza. „Náboje na trať“ aneb energie od Nutrendu měly odjištěné, a tak nezbývalo než vyrazit na start závodu.

Start byl velmi rychlý, ale díky podpoře Terky Beranové se holky držely a nenechaly si balík ujet. „Jely jsme společně ve vláčku po silničním úseku, holkám jsem radila, kam se schovat před větrem a plynule jsme dojely hlavní pole, poté následoval nájezd do terénu. 

S nejrychlejší ženou na Eře, Patricií, jsem jela 18km, radila jsem jí s převody, jak přejet kořeny a pomalu jsme začaly dojíždět soupeřky před námi. Patricie nakonec vybojovala bednu. Pak jsem si počkala na Evu, která jela kousek za námi. Poslední kilometry jsem absolvovala dohromady s Jitkou, kterou jsem se snažila namotivovat k co nejlepšímu výsledku,“ hodnotí závod jejich „průvodkyně“ a ambasadorka firmy Specialized Tereza.

Rychlý postup k cíli zbrzdil první kopec a pak také velmi silný liják. Průtrž silně zmáčela trať a na nikom nenechala niť suchou. Superbikerky si tak dobře otestovaly jízdu na suchu i na blátě a vše bravurně zvládly. Nejrychleji protnula cílovku Patrície Procházková, která byla třetí ve své kategorii. Za chvíli dorazila do cíle i Eva Neumannová, která potřebovala 2hod a 7 minut ke zdolání bahnité trati.

Jitce jen těsně unikla bedna a vyjela si také krásné čtvrté místo. Pak následovalo krátké vyjetí a odbahnění. Důležité bylo také následný stretching a doplnění energie.

„Byla jsem nadšená moc vděčná Terce, která jela semnou a radila mi, tím jsme ze sebe vydala maximum a s výsledkem jsme moc spokojená“, dodává šťastně v cíli Patricie.

Na závěr si dámy na stupních vítězů vychutnaly chvilku slávy a odnesly si ceny od firmy Garmin a od Alltraining.cz měsíc tréninku zdarma…takže nezbývá než to pořádně rozjet a své výkony posunout… 

KOMPLETNÍ FOTO REPORTÁŽ ZE ZÁVODU ZDE


Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším vynikajícím výsledkům, a chtěli byste závodit na závodě seriálu Kolo pro život na Oderské Mlýnici MTB maratonu České spořitelny jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

 

Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod 23. 8. 2014  KPŽ  Oderská Mlýnice České spořitelny budou vylosováni Super Bikeři 26. 9. 2014.

Vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT