Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Super Laufer 2011 aneb soutěž pro všechny lyžaře o VIP den, na který nezapomenete!

Publikováno | Sdílet:

Super Laufer 2011 aneb soutěž pro všechny lyžaře o VIP den, na který nezapomenete!

Připravili jsme pro každého z vás šanci prožít opravdu VIP den s maximální péčí oborníků z tréninkového serveru Alltraining.cz. Na každém závodě seriálu STOPA PRO ŽIVOT budou vylosováni 3 – 4 takzvaní „SUPER LAUFERs", kteří dostanou maximální profesionální sportovní péči tak, jako ji zažívají ti nejlepší závodníci světa.

Tato VIP péče zahrnuje důležité tréninkové a výživové rady zkušených trenérů, vyhodnocení a analýzu zatížení absolvovaného závodu, výživové doplňky na trať, specální číslo a v neposlední řadě mazací servis. Kromě cenných rad a správného návodu na závodní den si při vyhlášení celkových výsledků odnesete z podia za potlesku diváků i dárky na památku. Díky maximální pozornosti a péči celého realizačního týmu SUPER LAUFER zažijete a vyzkoušíte den, který vás bude motivovat ke stále lepším osobním a hlavně sportovním výsledkům.


Navíc zde také v den závodu získáte 50% slevu na PRVNÍ OBJEDNÁVKU tréninkových či dietologických programů Alltraining.cz.

Co čeká na SUPER LAUFERs?

  1. Odborníci z tréninkového serveru Alltraining.cz vám dají cenné rady jak trénovat posledních několik dní před závodem, abyste dosáhli co nejlepšího výsledku.

  2. Při závodu vám bude měřena srdeční frekvence pomocí sporttesterů Garmin.

  3. Na závod obdržíte veškerou potřebnou výživu od Survival.

  4. Možnost absolvovat pozátěžovou regenerační kůru myostimulátorem Compex.

  5. Obdržíte speciální závodní číslo SUPER LAUFER od firmy Lawi

  6. U stánku SUPER LAUFERS bude mít již vyzvednuté startovní číslo a čip, dostanete předzávodní briefing (jak se správně rozjet, kdy a co jíst při závodu) a pak už jen v doprovodu hostesky vyrazíte jako hvězda na start.

  7. Závodníkům bude poskytnut profesionální mazací servis.

  8. Po dojezdu na vás bude opět čekat hosteska, dostanete regenerační drink, teplý čaj a s trenérem Jiřím Koubkem rozeberete absolvovaný závod na základě vyhodnocené analýzy ze sporttesteru.

  9. Všichni zúčastnění dostanou shrnující materiál s podrobným odborným vyhodnocením absolvovaného závodu při vyhlášení výsledků závodu.

Partneři projektu SUPER LAUFER

Alltraining.cz - generální partner projektu (metodické vedení a zastřešení celé akce)

Compex - regenerace

Survival - výživové doplňky

Lawi - speciální týmové dresy

Garmin - sporttestery

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT