Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Super Laufeři na Šumavském skimaratonu Kooperativy

Publikováno | Sdílet:

Stejně jako na prvním závodě seriálu Stopa pro život se i při druhém dějství mezi stovkami účastníků objevili naši Super Laufeři.

Na šumavské Kvildě se v neděli 27.2. dostavili ke stánku otec a syn Tomáš a David Hlaváčkové. Oba vypadali do závodu velmi odhodlaně a to i přesto, že měli v nohách již sobotní závod volnou technikou. Jako vždy proběhlo rozcvičení, závodníci dostali cenné rady, a výživu do závodu a na poslední chvíli i namazané lyže.



 V 11 hodin se spolu s dalšími zhruba 500 účastníky vydali do hlavního závodu, který měřil 42 kilometrů. Závod se  kvůli nedostatku sněhu konal na upravené trati, která byla dvoukolová, což při špatných podmínkách může svádět až k nedokončení závodu.  A tyto podmínky, ač to zpočátku nevypadalo, se nakonec ukázaly jako velmi nevyzpytatelné.



Během závodu se totiž naprosto změnily. Teplota stoupla z -3 na +3 a tím pádem sníh který byl zpočátku sušší podstatně zvlhl. Z těchto důvodů se spousta závodníků závodem doslova „prosmekala“ a někteří z nich dokonce i nedokončili. K těm ovšem nepatřili naši Super Laufeři!!! Ti se sice také trošku s „mázou“ protrápili a na trati dokonce museli přemazávat, ale  nakonec oba zdárně a s úsměvem na rtech dokončili dlouhý závod. Za to jim patří velká gratulace a nám nezbývá než se těšit na Lipno, kde se uskuteční poslední díl seriálu Stopa pro život.



Jestli i Vy chcete zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat do dalších skvělých výsledků a chcete závodit na dalším závodě seriálu „Stopa pro život" na Zadově jako hvězda v dresu SUPER LAUFER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.

Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod 12. 3. budou vylosováni Super Laufeři 10. 3. 2011

Všichni vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kola pro život, kde Vám poradíme, jak správně zatížit svůj organismus a můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů.

Kompletní reportáž najdete v naší FOTOGALERII.

Těší se na Vás Team Super Laufer.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT