Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Super Rolleři se proháněli v Táboře jako profíci!

Publikováno | Sdílet:

Super Rolleři se proháněli v Táboře jako profíci!

I při dalším závodě seriálu Inline pro život v Táboře se proháněli Super Rolleři. Jedná se o soutěž, kdy vylosovaný bruslař, který se do soutěže přihlásí do soutěže, vyhraje den v péči profesionálního trenéra a svůj závod si prožije jako opravdový profesionál. Super Rolleri si svůj VIP den užívali naplno!



Tentokráte padlo štěstí na Martina Beneše a Adama Reinbergera. Každý jel jinou trať- Adam jel Fitness 10km a Martin si dal půlmaratón a desítku na rozjetí.

Adam i Martin přišli ke stánku Alltraining.cz kolem půl dvanácté.  Tento den má být totiž pro Super Rolleri zážitkem a celý tým Alltraining.cz se o oba Super Rollery postaral od A do Z. Nejdřív přišlo na řadu vysvětlení této akce jako celku- trenér Ferdinand Wiesner a Vojtěch Beran řekli Martinovi a Adamovi, co ho čeká, co vše od Alltraining.cz dostane, na co se může těšit.

Následovalo aktivní rozcvičení v podobě strečinku, krátkého rozklusání a speciální In- Linové rozcvičky pod vedením profesionálního trenéra. Po rozcvičení bez bruslí následovala krátká předstartovní masáž a rozjetí na bruslích.



Adam se sice podle jeho vlastních slov cítil skoro jako po závodě, protože takovouhle rozcvičku nikdy neabsolvoval, ve skutečnosti byl ale skvěle zahřátý a připravený na závod. Už jen pár rad týkajících se taktiky startu, předzávodního stravování a připevnění hrudního pásu a hodinek Garmin pro sledování ujetých kilometrů a dosaženého tepu vyjel Adam na start. Byl z toho všeho trošku nervózní- přecijen byl v očekávání, jak se mu pojede.

Na začátku závodu bylo vidět, že Adam nepodcenil start a jel tak, jak mu radil trenér- v závětří a kontroloval čelo závodu. Po druhém kole však bylo zřetelné, že sil ubývá a to potvrdil i Adam, když se vrátil po závodě ke stánku Alltraining.cz. Na začátku se cítil skvěle a jel ve vláčku s ostatními, potom mu ale ubývalo sil a tak zpomalil. Jel potom zbývající kola sám- na větru a to ho dosti vyčerpalo. To nic nemění na tom, že potvrdil, že po rozjetí a řádné rozcvičce se mu jelo nápadně lépe, než když takovou přípravu neabsolvoval.

Půlmaratonec Martin měl po desítce,kterou si dal na zahřátí, před sebou ještě dvojnásobnou délku tratě.  Protože je půlmaratón již dlouhý, je zde potřeba právně přijímat potravu a doplňovat energii. Do každého závodního dne patří tedy i správná strava a doplňky, které si už neodmyslitelně získaly místo v jídelníčku každého správného závodníka. Proto i Martin ozkoušel tyto doplňky a šel se pod dohledem trenéra rozjet před přesunem na startovní čáru.

 Na startu byl obrovský hrozen závodníků, proto bylo důležité být tam včas a najít tu správnou pozici a taktiku pro perfektní start na mistrovském závodu. Martin vystartoval skvěle a i v průběhu závodu se mu dařilo na jedničku. Jel stále v některé ze skupinek a vypadalo to, že má stále dost sil. Po dojetí do cíle říkal, že ze začátku se cítil skvěle, ale poslední kilometry už trochu bolely. Přiznal, že by potřeboval více času na trénink, aby se v konci závodu nemusel tak trápit.

Po krátkém odpočinku a vyjetí se oba naši Super Rolleři protáhli za asistence trenérů. Oba dva si den pod dohledem zkušeného personálu Alltraining.cz užili a odnesli si spoustu užitečných rad jak do příštího závodění, tak do tréninku bruslení i dalších sportů.

Jako završení celého VIP dne byli oba Super Rolleři vyhlášeni a za potlesku širokého publika si odnesli ceny jako památku a již teď se oba pustili do systematického tréninku.

Jestli i Vy chcete zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat do dalších skvělých výsledků a chcete závodit na dalším závodě seriálu „Inline pro život" v Táboře jako hvězda v dresu SUPER ROLLER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.


Registrace do soutěže SUPER ROLLER ZDE!

Pro závod 16. 6. v Ostravě budou vylosováni Super Rolleři 15. 6. 2012

Všichni vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Inline pro život, kde Vám poradíme, jak správně zatížit svůj organismus a můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se taktéž přijít rozcvičit a rozjet na závod. Informace upřesníme v den startu u našeho stánku v prostranství cíle.

Kompletní reportáže najdete v naší FOTOGALERII.

Těší se na Vás Team Super Roller.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT