Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Superbiker Aleš si užil stoprocentní podporu Alltraining.cz naplno!

Publikováno | Sdílet:

Superbiker Aleš si užil stoprocentní podporu Alltraining.cz naplno!

Aleš Grossberger se rozhodl přijet na Šumavský MTB maraton na poslední chvíli. Plánoval závodit, ale to, že přejede hranice z Německa a vydá se do Česka na akci Kola pro život, se rozhodl až ráno. Nepřijel však nepřipraven. Jako zkušený závodník na silničním kole, který občas zamíří i na biky. I když bydlí a studuje v Německu, tréninkové prostředí v Česku se mu líbí a ze závodu na Šumavě byl nadšen.


Aleš na poslední chvíli vyrazil na závod Kola pro život a udělal dobře!

Takového Super bikera jsme ještě neměli. Aleš ročně najede přes 35000 km a z jeho úspěchů vypíchneme 12. místo na Mistrovství Německa.

Jezdec s velkými zkušenostmi ocenil servis pro závodníky, zázemí i prostředí Alltraining.cz a dle jeho slov je zázemí teamu tréninkového centra Alltraining.cz nadstandartní.

Superbiker Aleš si profesionální zajištění, nadšeně užíval a naslouchal radám trenéra Vojtěcha Berana, který trénuje i jiné profi závodníky a tak měl Aleš bez obav, že vše probíhá tak jak má.

 

Po úvodním představení a obléknutí se do dresu pro Superbikera nasadil i pulzmetr Garmin. Jeho vlastní pulsmetr totiž nedávno rozbil, takže měl opět přehled o aktuální tepové frekvenci a o všem, co měřič od Garminu nabízí.

Poté následovala podrobná porada a rozbor trati s trenérem Vojtěchem Beranem. Nechyběla ani konzultace správné suplementace od Nutrendu, bay Alešovi nedošla při závodě energie. Poté následovalo hromadné protažení, aby svaly nebyly před výkonem zatuhlé a předešlo se případným zraněním.



Aleš se jel rozjet a připravit svůj organismus na závodní zátěž s ostatními závoďáky tréninkového centra  Alltraining.cz. Byla to pro něj větší zábava a pod odborným vedením neopoměl ani intenzivní intervaly, které připravili organismus na ostrý start.

 

Závodní trať na 54km prolétl ve vynikajícím čase a utvrdil se, že chce ve spolupráci s Vojtou Beranem nadále pokračovat, trénovat a nadále posouvat nové hranice zejména na silničním kole.



Jako zkušený cyklista se jel po výkonu pořádně vyjet a společně s fyzioterapeutkou Petrou protáhl poctivě svaly, aby mohl v neděli opět trénovat. Pak už jen doplnění ztracené energie a rozbor závodů s trenérem ve stánku, kde vládla skvělá atmosféra.

Na závěr byl jako Superbiker vyhlášen na pódiu a vychutnal si tak pocit z dobrého výkonu. Kromě dárků od firmy Nutrend a Garmin byl hlavním dárkem  - měsíc tréninku zdarma, který na něj čekal.
Bylo nám radostí a potěšením se o závodníka Aleše starat.

 

Výsledky 54km:

70./18. GROSSBERGER Aleš

KOMPLETNÍ FOTO REPORTÁŽE ZÁVODU ZDE

Jestli chcete i vy zkusit štěstí, užít si skvělý den, který vás bude motivovat k dalším vynikajícím výsledkům, a chtěli byste závodit na závodě seriálu Kolo pro život na Šumavském MTB maratonu České spořitelny jako hvězda v dresu SUPER BIKER, zaregistrujte se již nyní na Alltraining.cz.


Pro závod 9. 8. 2014 na Karlovarský AM bikemaraton Škoda Auto Super Bikery již máme. Pro závod v Chrudimi Manitou Železné hory České spořitelny  budou výherci vylosováni
21. 8. 2014.
Vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT