Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

SuperBiker opět na sceně v rámci Kola pro život na Orlíku

Publikováno | Sdílet:

Po dlouhé pauze způsobené koronavirem se relativně v normální podobě roztačí seriál Kolo pro život. V sobotu 29.5. byl na programu Orlík Tour Koperativy, kde se sešla komunita nadšených závodníků, která se jíž nemohla dočkat prvního ostrého startu. Zdejší závod je specifický tím, že se jedou na dlouhé trase B dvě stejná kola. Zázemí závodu bylo nedaleko přehrady Orlík na krásném klidném místě, které nabízelo veškeré nadstandardní služby, tak jak jsou účastníci zvyklí. Jediné omezení v rámci závodu, byl start po vlnách třiceti lidí. Den v roli profesionálního sportovce s maximální péčí tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining si užil Jiří Kolář.

Jirka jezdí na kole pátým rokem a v letošní sezoně to byl jeho druhý závod. Nutno podotknout že Jiří je opravdu velmi nadšený cyklista, který biku naprosto propadl. Jeho rodné město je Znojmo a odtud objíždí celý seriál Kolo pro Život a nám nezbývá než je tlaskat. Po seznámení ho náš zkušený trenér Adam Ptáčník zasvětili do služeb, které Alltraining nabízí a na co se může během celého dne těšit.

Nejprve vyzvedli výživové suplementy od firmy Nutrend, našeho významného partnera v projektu Super Biker, který svými kvalitními produkty zásobuje všechny závodníky. Po odborné konzultaci ohledně profilu trati a správné techniky ve složitých úsecích následovalo krátké protažení a rozjetí s intenzivním úsekem. Jirka byl tak maximálně připravený na závod.  Ve 12 hodin už stál na startu trasy B dlouhé 57 kilometrů a 1250 metrovým převýšením.

Jiří Kolář dorazil do cíle zablácený, ale spokojený s předvedeným výkonem. Po nutné sprše a údržbě kola jsme se mohli pustit do zhodnocení výkonu pomocí cyklopočítače Garmin. Jirka své vystoupení hodnotí následovně: "Nejprve bych chtěl poděkovat za tuto možnost. Bylo to pr mě velmi přínosné, zejména co se týče suplementů kdy a jaké správně během závodu aplikovat. Dále mě přišli vhod rady od Adama ohledně trasy co mě na ní čeká a na co si mám dát pozor."

Výsledky týmu Alltraining.cz na Orlíku 29.05.2021

Trasa B
Bělka Radek 10./57. (muži 17-29)

Falcová Hana 2./3. (ženy 30-39)

Krejí Jiří 22/168. (muži 50-59)

Šíma Robert 64./189. (muži 40-49)

Bačovský Martin 80/226 (muži 40-49)

Trasa C
Pabin Jiří 27./77. (muži 40-49)



CHCETE SI I VY VYZKOUŠET VIP DEN JAKO PROFESIONÁLNÍ SPORTOVEC A STÁT SE SUPERBIKEREM?   

NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO DALŠÍ ZÁVOD. SUPERBIKER OPĚT V SOBOTU 19.6 NA KRALIČÁKU V RÁMCI SERIÁLU KOLO PRO ŽIVOT

REGISTRACI DO SOUTĚŽE NALEZNETE ZDE

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, stavte se u stánku Alltraining.cz při kterémkoliv závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus, nastavit správný posed, s tréninkem a s mnoha dalšími věcmi týkajících se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet různé pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Nebo se k nám přijďte rozcvičit před závodem!

ZAČÍNÁ SE V 10:00 U STÁNKU ALLTRAINING V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT