Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

SuperBiker opět v plném proudu na závodech Kolo pro život

Publikováno | Sdílet:

Po vynucené pauze způsobené pandemií koronaviru odstartoval znovu populární seriál horských kol Kolo pro život a ani v sezoně 2021 u toho Alltraining.cz nebude chybět se svým projektem SupeBiker. První zastávkou byl již tradiční závod na Orlíku a následovaly závody v Hustopečích, novinka letošní sezony Kraličák a moravskou štaci zakončil legendární bikemraton Drásal.

Společně s firmou NUTREND se projekt SuperBiker posunul ještě o kus dál. Být naším super bikerem je jedinečný zážitek, při kterém se vám dostane profesionální sportovní péče poskytovanou celým týmem tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz. Naším cílem je motivovat a dovést vás k lepším sportovním výsledků za pomoci našich zkušených profesionálních trenérů.

Poskytneme vám konzultaci před závodem, doporučíme ideální sportovní suplementy, vedené rozcvičení a správné protažení, předstartovní aktivační masáž před výkonem a v neposlední řadě společné rozjetí těsně před začátkem závodu. Zde se vám dostane individuální rady ohledně rozvrhnutí sil při závodu, stylu jízdy a celkové taktice v konkrétním závodu. Celkově se u nás bude SuperBiker cítit jako profesionální závodník, který bude mít tu nejlepší možnou péči. Vyzvedneme vám startovní číslo, jako dárek obdržíte cyklistický dres a náš mechanik zkontroluje technický stav vašeho kola.

 

Výsledky týmu Alltraining.cz na Kraličáku 19.06.2021

Trasa B
Bělka Radek 7./29. (muži 17-29)

Čebiš Vladislav 48./151. (muži 40-49)

Kolář Jiří 21./75. (muži 40-49)

Trasa C
Pabin Jiří 20./59. (muži 40-49)

 

Výsledky týmu Alltraining.cz na Drásalovi 26.06.2021

Trasa B
Bělka Radek 8./41. (muži 17-29)

Kolář Jiří 24./87. (muži 40-49)

Beran Vojtěch 6./16 (muži 30-39)

 

 Do našeho projektu se může přihlásit úplně každý, kdo se zúčastní jakéhokoliv závodu v rámci seriálu Kolo pro život.

Jsme rádi, když naše rady pomůžou a vedou k lepším výsledkům, těšíme na další spolupráci!

CHCETE SI I VY VYZKOUŠET VIP DEN JAKO PROFESIONÁLNÍ SPORTOVEC A STÁT SE SUPERBIKEREM?  

REGISTRACE DO PROJEKTU ZDE

NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO DALŠÍ ZÁVOD SERIÁLU KPŽ V BRDECH 17. 7. 2021.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, stavte se u stánku Alltraining.cz při kterémkoliv závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus, nastavit správný posed, s tréninkem a s mnoha dalšími věcmi týkajících se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet různé pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Nebo se k nám přijďte rozcvičit před závodem!

ZAČÍNÁ SE V 8:00 U STÁNKU ALLTRAINING V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT