Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Superbiker s Alltraining.cz zažil překvapení a Chytří traséři radili na rychlé trase!

Publikováno | Sdílet:

Superbiker s Alltraining.cz zažil překvapení a Chytří traséři radili na rychlé trase!

Po extrémně rychlé trati na KPŽ ve Znojmě přišla další velice rychlá trať v Plzni. Na takovýchto tratích je potřeba nepromeškat start a rychle se zabudovat v silné skupině, která vám pomůže šetřit síly. Ale co když nevíte, jak se hákuje? Co když nevím, jaká skupina je pro mě ta pravá? Co když nevím, jaký převod na daném povrchu a profilu zvolit? Odpověď je velmi prostá. Obrátíte se přímo v průběhu závodu na naše hrdiny v oranžovém. Všichni je už znají jako naše Chytré traséry tréninkového centra Alltraining.cz

Vybaveni velmi pestrými dresy od Lawi a ještě výraznějšími helmami Specialized se na každém závodě Kola pro život vydávají pod taktovkou tréninkového centra Alltraining.cz vstříc boji s těžkými převody, špatnými posedy a zbytečnému se větrání mimo skupinu, aby i vám pomohli k vysněnému cíl, kterým může být dosažení určitého výsledku, nebo konkrétního výsledku. Této pomoci jsou schopni především díky svým závodním zkušenostem, protože pouze takto zkušený trenér vám dokáže bleskově poradit po několika málo okamžicích, při kterých vás vidí. Dle slov našich traséru dělala většina závodníků stejnou chybu. A to tu, že dostatečně nevyužívali možnost schovat se ve skupině a neustále vyjížděli ze zákrytu. Takováto chyba může vytvářet rozdíl až několika desítek míst v konečném pořadí. Proto dbejte na rady našich zkušených trasérů a třeba již v příštím závodě tak dostanete svůj čas například pod mnohdy vysněné 3 hodiny.

SuperBiker si užil příjemného překvapení

SuperBiker od Alltraining.cz je na závodech Kola pro život již pravidlem. Naším pravidlem je i to, že se danému dá dopředu vědět a domluvíme si s ním přesně daný sraz na našem oranžovém stánku, ale občas přijde nemoc, zranění , nebo prostá nechuť k závodu a daný šťastlivec se jednoduše nedostaví. Pak přichází chvíle, kdy se kolo štěstěny roztáčí znovu a naši zástupci vyrazí do davu přijíždějících závodníků a sami vyberou jednoho šťastlivce. Pro sobotní závod se jím stal Vladimír Hynek. Ten přijel až z dalekých Jeseníků, a proto jsme mu rádi trochu ulehčili jeho závodní den. Ihned po vylosování z davu se Vladimír sešel s trenérem Martinem Řehákem. Dostal cenné rady jak si s náročnou a rychlou tratí poradit. Hned na začátku společně odhalili, že v předchozích závodech Vláďa užíval nevhodný timing ve výživě, a proto ho potkávaly časté krize. Proto byl rád, že mezi jeho dárky od Alltraining.cz patřila i výživa Nutrend, která mu tak pomohla k lepšímu výkonu. Poté si oblékl náš oranžový dres a absolvoval pod Martinovým vedením rozcvičku a řízené rozjetí, ve kterém si vyzkoušel i dva intervaly, jež mu ještě lépe pomohly připravit organismus na nadcházející výkon. Do cíle přijel Vláďa s úsměvem a hned hlásil, že se mu jelo výborně. Nepotkala ho žádná krize a závod si velmi užil. Úsměv ho neopouštěl ani na velkém podiu kde si užil pocit vítězství a dostal hlavní cenu- měsíc online tréninku od tréninkového centra Alltraining.cz.

 Registrace do soutěže SUPER BIKER ZDE!

Pro závod 26. 9. 2015  KPŽ Oderská mlýnice České spořitelny Super Bikeři 25. 9. 2015.

Vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT