Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

SuperBikerem po šesti letech znovu na Znojmo Burčák Tour

Publikováno | Sdílet:

Další zastávkou seriálu Kola pro život byla Znojmo Burčák Tour České spořitelny, která proběhla tuto sobotu a těžko si představit, co už mohlo vyjít lépe. Krásné slunečné počasí dosahující letních teplot, pohodová atmosféra jižní Moravy, stylové zázemí ve znojemském klášteře, kde celý den probíhaly nejrůznější atrakce doprovodného programu. Byla to zkrátka paráda! Aby bylo vše, jak má být nechyběl zde ani náš projekt SuperBiker, který se stává čím dál více oblíbenějším.

Jako již tradičně se ve Znojmě jeli dvě hlavní trasy B a C. Na místních tratích se téměř lítá a vypovídá o tom i průměrná rychlost, která se u těch nejrychlejších pohybuje okolo 34 km/h a to je opravdu brutálním tempo, které se na rovinatých znojemských tratích dlouhých 58 kilometrů (trasa B) a 34 kilometrů (trasa C) jede. Je tedy velmi důležité se na takový závod důkladně připravit. Od těchto činností je na každém Kole pro život náš stánek, který je uren široké veřejnosti aby poskytl rady a pomohl s rozjetím a rozehřátím před závodem pod vedením zkušených profesionálních trenérů z Alltraining.cz

Super Biker

Něco málo před desátou hodinou dopolední jsme se přivítali s Martinem, který byl po 6 letech opět vylosován do našeho projektu SuperBiker a bylo to opravdu zábavné setkání. Nicméně šest je dlouhá doba a jak se říká opakování je matka moudrosti, a tak jsme vše zahájili obvyklým způsobem.

Nejprve přišlo na řadu obligátní seznámení s naším tréninkovým a rehabilitačním centrem Alltraining.cz a našimi novinkami co jsme pro letošní rok nachystali. Po těchto formalitách Jirka obdržel náš dárkový chytrý dres, následně také sportovní výživu od Nutrendu, o které jsme se detailně pobavili kdy a v jaké době jednotlivé suplenty dávkovat.

Ve Znojmě od rána panovalo krásné, le chladné počasí, bylo třeba tělo řádně připravit na závod. V 10 hodin proběhla společná rozcvička s naším trenérem Adamem Ptáčníkem. Následně na ni navazovalo rozjetí po trati závodu a velmi důležitý interval, který tělo a organismus nastartuje do správné provozní teploty na závod. Všechny tyto předstartovní procedury pod naším odborným dohledem absolvoval i náš SuperBiker. Po rozjetí jsme se s Jirkou sešli u našeho stánku a začali probírat technické aspekty trati, na co si má dávat pozor, zejména při tak rychlém závodě, jako zde ve Znojmě. Velmi podstatné bylo si správně rozvrhnout síly a doplňovat energii, protože se počasí umoudřilo a velmi výrazně se oteplilo. Už nezbývalo nic jiného než Jirkovi popřát hodně štěstí do závodu.

Netrvalo dlouho a už jsme Michala měli v cíli a zpět u našeho stánku. Bylo vidět, že se tváří spokojeně a také tomu tak skutečně bylo, protože od minulého roku bylo vidět ve výsledkové listině výrazné zlepšení. Aby si Martin vychutnal svůj den profesionála stejně, jako před 6 lety zakončil ho, jak se sluší a patří, byl vyhlášen na podiu a neminul ho ani rozhovor s moderátorem. Jako bonus navíc získal trénink na měsíc zdarma od Alltraining.cz!

Výsledky týmu Alltraining.cz ve Znojmě 4.9.2021

Trasa B
Krejčí Jiří 35./186. (muži 50-59)

Kolář Jiří 26./115. (muži 40-49)

Branová Romana 1./19. (ženy nad 50.let)

Trasa C
Ptáník Adam 6./25. (muži 30-39)

 

Do našeho projektu se může přihlásit úplně každý, kdo se zúčastní jakéhokoliv závodu v rámci seriálu Kolo pro život.

Jsme rádi, když naše rady pomůžou a vedou k lepším výsledkům, těšíme na další spolupráci!

CHCETE SI I VY VYZKOUŠET VIP DEN JAKO PROFESIONÁLNÍ SPORTOVEC A STÁT SE SUPERBIKEREM?  

REGISTRACE DO PROJEKTU ZDE

NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY ALLTRAINING.CZ PRO DALŠÍ ZÁVOD SERIÁLU KPŽ V MLADÉ BOLESLAVI 18. 9. 2021.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, stavte se u stánku Alltraining.cz při kterémkoliv závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus, nastavit správný posed, s tréninkem a s mnoha dalšími věcmi týkajících se cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet různé pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Nebo se k nám přijďte rozcvičit před závodem!

ZAČÍNÁ SE V 8:00 U STÁNKU ALLTRAINING V PROSTRANSTVÍ CÍLE.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT